מתעוררת באמצע הלילה ולא נרדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה זה קורה??
    זה קרה לי כבר כמה פעמים בשבוע שעבר וגם בלילה האחרון...אני מתעוררת בשלוש בלילה ולא יכולה לישון...מאוד עייפה אבל לא נרדמת מסתובבת סביב עצמי במשך שעתיים וכלום ! יש סיבה ?
    מה עם הבטן מותר /אסור לישון עליה היא עדין קטנה יחסית

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • אני דווקא ומשום מה

• אז אני מאוד אוהבת לישון...יכולה להירדם בכל מצב ובכל מקום ...אבל למה לקום באמצע הלילנ...בטח בעבודה אהיה גמורה

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • הכי גרוע זה להתעורר באמצע הלילה!
    זה דופק את כל השינה!
    ברור שתשני בעבודה!!!!!!
    עבודה חלומית!

• ב"ה
    אני לא יודעת לומר לך למה את מתעוררת, אולי לפני השינה תשתי איזה כוס חלב ( אני יודעת שזה עוזר להרדם), על הבטן אין בכלל בעיה בכלל לישון אני בהריונות ישנה על הבטן עד שזה כבר לא נוח לישון עליה, זה עוזר לישון מצוין, מקווה שיהיה שיפור,
    שינה נעימה .
  • קראתי מאמר שאם לאישה נוח, היא יכולה לישון עד שבוע מתקדם מאוד על הבטן, אפילו עד הלידה.
  • קרה לי גם שבוע שעבר

ביום שישי בבוקר קמתי ב- 3 לפנות בוקר ולא הצלחתי לישון

עשיתי כביסה, שטפתי כלים, עדיין עירנית ארזתי דברים (אנחנו במעבר דירה)

הלכתי ב- 5 לפנות בוקר לעבודה ... עד 9 בבוקר

ונרדמתי אח"כ עד 12:00, כמו תינוקת
    טולי חתולי
  • אני כבר חודש וחצי לא ישנה רצוף..
    אני קמה באמצע הלילה קמה פעמים לשעה כל פעם
    פשוט שינה מגעילה
    אני מזדהה איתך!!

• גם אני התחלתי לישון צולע בלילה וקמה גמורה יותר ממה שהלכתי לישון. בעלי יודע שבבוקר כשאני מתעוררת - אסור להתקרב אליי כי הפכתי לכלב תוקפני על הבוקר שרק מחפש את מי לנשוך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה