אוף :-| - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות ושבוע מבורך!
    משתגעת כבר :(

אני ביום 32, ביום חמישי האחרון עשיתי בדיקת דם - פרוגסטרון שיצאה 1.8 כלומר - עדיייין לא בייצתיי ועדיין לא קרובה לזה!! הזקיקים עומדים על 15 +14 כבר יותר משבועיים :(
    אוף אני ממש משתגעת!
    יש מה לעשות? :)

אנחנו צריכים לחכות למחזור ע"מ לעשות בפעם הראשונה הזרעה!! מפחדת כל כך אבל שלמה עם ההחלטה ומצפה בקוצר רוח להזרעה הראשונה :)
4 תגובות
עמוד 1
  • כל עכבה לטובה!!
    המחזור בטח מתעכב בגלל לחץ...
    תנסי לשכוח מכל העניין...
    אולי אפילו לא תקבלי מחזור כי תתבשרי בבשורות טובות...
    הכל זה מלמעלה...
    בהצלחה ותעדכני!

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• חסרת סבלנות.....לא יודעת במה את מטופלת...
    אבל אם זה מעודד אותך כשאני טופלתי עם איקקלומין...הביוץ היה מאוד מאוחר, יום 35 ופעם אפילו ביום 40 ככה....זה קשה בפרט שעושים מעקב זקיקים זה פשוט ארוווךךךך

בגלל זה אחרי שהרופא ראה שהביוץ מאוד מאוחר עם האיקקלומין, הוא החליף לי לזריקות גונל ששם הביוץ כבר היה הרבה יותר מהר, יום 16-17

שיהיה לך ביוץ כמה שיותר מהרררר והזרעה ראשונה ומנצחת!

איה
  • תנסי לקרוא קצת על מסתיק תימני.. הוא מחזק ביוץ ורירית ומקצר מחזור..
  • תודה בנות על התגובות :)
    הרירית שלי יחסית עבה - 13 בערך בפעם האחרונה שבדקתי.
    אני ממש לא בלחץ ורק מחכה למחזור ע"מ להתחיל טיפול - שממנו אני דיי מפחדת..
    איה - החודש אני לא מטופלת בשומדבר - עברתי למומחה והוא נתן לנו בדיקות לפני שמתחילים במחזור הב איקקלמין וזריקות.
    אבל כשלקחתי איקקלמין (סה"כ חודשים) קיבלתי בדיוק כל 31 יום.. וגם הרגשתי ביוץ.
    יש לי בכלל הרגשה שעדיין לא בייצתי :-||| אוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה