הריח הורגגג אותייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בעבודה ולא אכלתי כלום עדיין מהבוקר.. אני ממש רעבה ודווקא היום העובדים החליטו לקנות אוכל ולאכול לי פה במשרד מול העיניים.. אופ זה משגע אותי הריחח... יש לציין שהעובדים הם בני דודינו.. ככה שאין לי מצב לאכול מהם.. מה גם שאני שומרת כשרות.. בקיצור.. גוועת ברעבבבבב[^
15 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלינו המצב לא שונה לצערי!

• הבעיה שאני עובדת באיזור שאין בו לא סופר ולא קיוסק או מסעדה קרובים...
  • אתן מדברות על ריח של אוכל,
    מחוץ לעבודה שלי התפוצץ ביוב לפני חודש!!!!
    בעירייה כל פעם באין לתקן והורסים יותר או שמתקנים ועוד פעם בלגן בכל סירחון של ביוב.... בעעעעעעעעעעעעעע
  • אני מביאה לי סטוק של קפואים שרק צריך לחמם במיקרו. והרבה מגנום!

• חח נראלי לא הבנתם אותי נכון.. הריח דווקא עשה לי תאבון חבלזזזזזזזזזזזז אני רעבה וזה הגביר לי את הרעב.. חחח אופ איזה שמנה אני ....
  • אהההה, תזמיני אוכל רק כשר....
    טולי חתולי
  • איך אפשר לא לאכול כלום מהבוקר ועד שעה כזאת, ועוד בהריון??
  • גם אני!

• דנה לא הבנתי למה את לא אוכלת אם את רעבה???
  • אני עובדת עם אבא שלי.. באותה חברה אז אמא היקרה שלי שולחת לי כל יום שקית ירקות ופירות.. וכריך .. רק שהיום לא באלי עליו בכלל אז לא אכלתי.. ונגמר כאן כל הקרקרים/ גבינה/ וופלים וכו.. ודווקא היום ה"אב בית" לא עשה עדיין קניות... אני ובדת באיזור תעשיה שאין פה כלום קרוב .. אכלתי ענבים
  • בתיאבון!

• בתיאבון

• טוב סיימתי עכשיו לאכול.. בעלי הביא לי אבל מזה פינוקים.. אין כמוהו בעולם הזההה אין...
  • חייבים לקחת אוכל לעבודה... זה חובה אצלי!
    אין דבר כזה להישאר רעבה עד הצהרים ואז להתפוצץ מכאבי ראש ולטרוף בבית.
    בערב אני מכינה לי ירקות, לחם קל, חלבי, לפעמים טונה וביצה...ובבוקר הכל מוכן. לא חסרים דברים קלילים ומהירים להכנה לקחת לעבודה.
    וגם אני שומרת כשרות ולא משתמשת בכלל במיקרוגל פה. מביאה רק אוכל קר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה