יאללה עוד סקר:) חוש הריח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי אף מאוווווד רגיש, תמיד היה כזה, ולמי שתוהה - זה ממש ממש לא כייף, מריחים המון דברים שבכייף הייתי מוותרת עליהם
6 תגובות
עמוד 1
  • אצלי זה מוזר, אני גם הפסקתי לעשן בתחילת ההריון אבל החוש ריח לא ממש התחדד. אממה..אני מריחה דברים הזויים, והכי מגעילים שבכיףףף הייתי גם מוותרת עליהם, וריחות ממש מוחצנים אני לא שמה לב.
    אני מריחה ריחות גוף, ריחות נבלה, ריחות פח, אוכל לא טוב, ריח פה
  • טוב אני לא עישנתי מעולם...

אני חוש חש הבלש. אני מריחה הכל לצערי הרב, יש מלא אנשים שהיו יושבים לידי ולא הייתי מריחה אותם ועכשיו בא לי לקנות להם דורדורנט!!

טולי חתולי
  • תקשיבו - מאז ההריון הראשון, כשהתחלתי לקבל כאפה לפרצוף מכל הריחות, חוש הריח שלי נשאר מחודד עד היום, וזה לא כיף בעליל!

אני כבר 7 שנים לא יכולה להריח בשמים כשמשפריצים אותם (למרות שאני שמה על עצמי גם אם קשה לי להריח) אני פשוט מריחה אותו באופן הכי מרוכז שיש וזה סבל בלתי יתואר
  • ואי¿ רק היו פותחים תמקרר היתי רצה להקיא
    לא יכלתי חשבת בחוץ בגלל הריח של האדמה הרטובה (חורף) זה היה מרגיש לי כממו ריח של ריקבון
    זה היה ממש נורא!
    היתי מריחה הכלללללל
    היו חותכים מלפפון היתי מהסלון מריחה את.המלפפון

• אני בחורה שרגישה מאוד לרעשים
    ולו הקטנים ביותר
    את חוש הריח המפותח הביא ההריון
    אני מריחה בשמים ממרחקים
    ואת הבישולים של השכנים בבניין ממול
    בתקופת הבחילות זה היה חמור יותר והכל הפריע לי וגרם לבחילה
    עכשיו יותר טוב.....
    יום נעים לכולם
  • ואי¿ רק היו פותחים תמקרר היתי רצה להקיא
    לא יכלתי חשבת בחוץ בגלל הריח של האדמה הרטובה (חורף) זה היה מרגיש לי כממו ריח של ריקבון
    זה היה ממש נורא!
    היתי מריחה הכלללללל
    היו חותכים מלפפון היתי מהסלון מריחה את.המלפפון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה