סקר לצפוניות !!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב לכן...

סקר קטנטן היכן הייתן ממליצות ללדת.....

רמב"ם כרמל רוצ'ילד
    תודה

9 תגובות
עמוד 1
  • רמב"ם.

לא מנסיון שלי... זה הריון ראשון.
    אבל בת דודה שלי ילדה שם 2 בנות והם היו מדהימים בלידה הראשונה הצילו את החיים שלה בזכות העירנות שלהם.
    ויש עוד סיפורים טובים של אנשים.....

על שאר בתי החולים לא שמעתי כלום

טולי חתולי
  • אני ילדתי פעמיים בנהריה והייתה הכי מרוצה בעולם. אפילו שגרתי בקריות העדפתי לנסוע לנהריה כדי ללדת שם את הילד השני. עכשיו גם בשלישי אני אלד בנהריה.

שמעתי שבבי"ח כרמל גם בסדר שם.. אין לי ניסיון אז אני אומרת רק ממה ששמעתי
  • רק רמב"ם!!!
    ילדתי שם פעמיים, והצוות מדהים, הפגייה שם מצויינת (שלא תצטרכי) הבת שלי הייתה שם שבוע לצורך טיפול רפואי ובכלל הייתי מאוד מרוצה
    לפני הלידה הראשונה הייתי בסיור בכרמל ולא אהבתי שם שמוציאים אותך אחרי הלידה למסדרון ליד כולם כדי להגיע למעלית לרדת לקומת מחלקת היולדות.ברמבם זה קומה מעל קומה ויש מעלית פנימית. ורוטשילד בכלל לא הייתי ממליצה... לא יודעת למה מכל מיני סיפורים.. אולי מי שילדה שם תספר אחרת
  • מה ללדת??? אדוה!!! את כבר יולדת?

תבקרי יותר

• אני פעמיים ילדתי ברוטשילד ומאוווווווד מרוצה

• אני מתכננת מפרדס חנה להגיע לרמב"ם...
    אין מה לעשות, השם שלו הולך לפניו (וגם הרופא שלי עובד שם)

• אני ממליצה על רמבם ילדתי שם את הילד השני שלי וממש נהנתי אפשר להגיד שהרגשתי כמו בבית מלון
  • אני ממליצה על רמבם ילדתי שם את הילד השני שלי וממש נהנתי אפשר להגיד שהרגשתי כמו בבית מלון
  • רוטשילד בלי לחשוב פעמיים!!!!!!!

וד"א שכנה שלי היא הייתה מיילדת ברמב"ם - היא עוברת עכשיו לרוטשילד
    ואמרה לי בעצמה אין מה להשוות בין רוטשילד לרמב"ם!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה