עזרההההה משתגעת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות....
    מה אני אומר לכן, מחשבות מחשבות ושוב מחשבות...
    בדרך כלל המחזור שלי הןא 30-31 יום...בפעם האחרונה קיבלתי בתאריך ה 23 ...עברו 34 יום מבחינתי אני יודעת וחא רוצה להשלות את עצמי כי אני מרגישה שאני צריכה לקבל ממש עכשיו..
    אין שום סימן כלום, סתם מרגישה שזה בא ומתבאסת שעוד חודש החך...
    מה שכן, ביצעתי במהלך כך השבועיעם האלה מידי פעם בדיקת ביוץ והרופא אמר שאם יש הריון בדיקת ביוץ תהיה חיובית...עשיתי היום ויצא חיובי...

אני לא אומרת בשביל שיגידו לי אל תספידי, אם לא קיבלת לא ךהתאכב וכו׳...
    אני יודעת ומרגישה שהפעם לא ואני מתחילה קצת ךהתייאש האמת מכל הנושא הזה...
    אשמח לתמיכה שלכן :((
12 תגובות
עמוד 1
  • תאמיני שיהיה טוב פוקה!! ומה שצריך לקרות יקרה.....

מורן
  • את כבר בהתחלה טובה.. איחור זה איחור ונותן קצת סיבות לחלום..
    ההרגשה לא אומרת כלום.. אני הבנתי שתמיד מרגישים שהמחזור מגיע בשלב כזה..
    אם עשית בדיקת ביוץ היום ויצא חיובי.. אולי תעשי בדיקת הריון..?
    לכי תדעי.. הן רגישות באותה מידה..
    אולי גם היא תיהיה חיובית ואז פתאום כבר לא תרגישי שהנה זה מגיע
    כי כבר תדעי שזה לא יגיע הפעם..

בהצלחה
  • אני לא יודעת מה לעשות כי קרה לי פעם שהיה לי איחור, אבל הפעם המקלות ביוץ בחיוביות בזמן שהייתי כבר אמואה לקבל, זאת הנורה אדומה...

זה לא מוקדם מידי לבדיקת הריון?
  • אם הבנתי אותך נכון- את מקבלת כל 31 יום, עברו כבר 34.
    החל מהיום הראשון לאיחור אפשר כבר לעשות בדיקת הריון!

גם בהריון מופיעים סימנים כמו לפני קבלת מחזור.

אז קדימה- לכי תעשי בדיקה ואל תשכחי לעדכן!!
  • היי מלכי, תודה על העידוד!
    אז עדיין לא קיבלתי וכל פעם שאני מרגישה ״מנוזלת״ זה הפרשות לבנות כאלה...משהו לא ברור
    היה לי פעם איחור של 4 ימים...רק מחר זה יהיה היום החמישי
    אני לא רוצה להתאכזב, ממש מרגישה את המחזור קרב ובא ואם אעקה בדיקה אתאכזב, אז למה...

נראה לי שאחכה עד יום שישי, אם לא אקבל עד אז......זאת באמת נורה אדומה...!

מאחלת לי ולכל הבנות במהממות ןהתומכות כאן להיקלט כמה שיותר מהר ושלא נתאכזב עוד
  • היי פוקה,
    גם אני שמעתי שאם בדיקת הביוץ יוצאת חיובית באיחור אז זה סימן להריון.
    אגב, כשאני נכנסתי להריון והייתי באיחור של 21 יום, עשיתי בדיקת ביוץ, סתם מתוך סקרנות, והתוצאה יצאה חיובית. אגב, בזמן האיחר התוצאה של בדיקת ההריון הביתית יצאה שלילית והביוץ חיובי ומסתבר שהייתי בהריון.
    מחזיקה לך אצבעות
  • אני לא יודעת איך להסביר את זה, אבל בתחילת החודש הייתה לי תחושה מאוד מאוד חזקה שזהו, החודש זה החודש!
    אבל משום מה אני כבר ממש לא מרגישה ככה.
    עבר עליי שבוע מאוד קשה (משהו משפחתי) ואולי בגלל מתחים ןעצבים זה מאחר, זה לא אולי אני בטוחה.
    לגביי הבדיקת ביוץ - זה כאילו לא מראה את הקוים באותה עוצמה ממש, אבל מיד לאחר שתן יש שני קוים מאןד ברורים של כמו ביוץ ... אולי זה מזהה אבל חלקי כי זה ביוץ ולא בדיקת הריון...שןב, על פי ד״ר ערן הדר בדיקת ביוץ יכולה להיות חיובית רם יש הריון, אבל אני לא תולה בזה תקוות כי אולי זה שני קוים ולא אומרים כלום כי הם לא אותה עוצמה למרות שבכללי אחרי ביוץ אין קוים בכלל, קק פס אחד.....

עדיין לא קיבלתי, מחזור אחרון ב 23/07...אני מרגישה שממש כל רגע אני מקבלת!!!!!
    לא רוצה להתאכזב, מקווה להיות חזקה עד יום שישי, זה היעד בע״ה
  • מאמי לא הייתי מסתמכת על בדיקת ביוץ.. אני קניתי 3 ערכות שונות לבדיקת ביוץ ותמיד זה הראה לי 2 קווים למרות שלא הייתי בביוץ ולא הייתי בהריון ...
    את חייבת להירגע ולהפסיק לעשות בדיקות ביוץ... ואם את כבר רוצה להיגעל מהייסורים לכי תעשי בדיקת דם.. ותדעי בוודאות.... מחזיקה

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • אני ממש מתלבטת...
    כי אני אמנם באיחור אבל אין לי שום סימן כלשהו. כלום כלום מלבד כאבי מחזור...
    ואני מרגישה שממש כל רגע אני צריכה לקבל...

מקווה שיהיו בשורות טובות!
  • נשמע מאוד חיובי!!
    יאללה לכי לבדיקת דם!!!!!!
    שהיו בשורות טובות!!!

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• גמני לא הרגשתי שום דבר מלבד כאבי מחזור .. וכל יום ציפתי לבואו.. והוא לא הגיע.. ברוך ה. אל תשללי יהיה טוב!!
    לחשוב חיובי.. ולא להתעסק בזה הרבה.. דווקא בחודש שהכי לא צפיתי את זה... זה הגיע (לחץ בעבודה , חופשה בחול.. ועוד .. )
  • וואי בנות אתן לא יודעות כמה אתן מעודדות, אין לכם מושג בכלל!
    גם אם אקבל, כייף לקבל את בתמיכה שלכן!

תראו, נכון שיש איחור, אני ביום ה 36 למחזןר וזה נקרא איחור...פשוט בגלל שהיה לי כבר פעם איחור אנימלא רוצה להתאכזב...
    אמי מה זה מתאפקת לא לעשןת בדיקת הריון, אני על קוצים!!!!

אבל למה הכאבים כאלו דומים?!? ממש ממש אני מרגישה את הכאבים של המחזור שהנה תכך ברים...בגלל זה אני לא רוצה להתאכזב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה