היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מיום שלישי בערב אני אצל הורים שלי אם אוריה היה כל כך כייף ואפילו לא התגעגעתי לבית לא הייתי צריכה לדאוג לשום דבר ממש ככה היום היינו במקדונלס, טיילנו.. הורים שלי קנו לאוריה נעליים אכלנו והיה ממש כייף. ומחר אנחנו חוזרים הביתה
4 תגובות
עמוד 1
כלכך מכירה את ההרגשה!!! איזה כיף שזכית בהורים כאלו ובאמא כזו
כיף שנהנית וגם היא תאמצי את החוויות שללו ללב זה אינו מובן מאליו אמא שלך נשמעת אוהבת ומקסימה
יום נעים לכולם
אכן זכיתי בהורים כאלו התחלתי לזכר בשיחות שלנו אל תוך הלילה
טניה אין על פינוק של אימא נכון.. כל הזמן מאז שהשתחררתי אני אצל אימא שלי עם הילדים..כשאני חוסרת אחרי 12 מהפגייה המזגן כבר דדחוק בסלון..היא קןפצת מהמיטה ושואלת מה להכין לי לאכול. . גם אנחנו נהיה ככה עם הילדים שלנו