אוף,לא בא לי על ר"ה עכשיו..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

בא לי לבכות,
    אוף......
    התיכנון שבערבים נאכל בבית, בצהריים אצל הוריי היקרים,
    ההורים של בעלי נוסעים וגם אחי עם משפחתו נוסעים להורים של אשתו,
    איך אשרוד עם שניהם??????? ממש קשה לי , אין מצב שנישן אצל ההורים כי גם הילדים וגם אני ישנים על הפנים ואני עיפה עכשיו עד שמוצאת תנוחה נוחה.... בעלי יהיה המון בתפילה ובערב בדכ' אני עם כאבים בכל הגוף והרגליים כואבות בטירוף, בקשר לבישולים בעלי אמר שמקסימום בשר יביא מקייטרינג ותוספות אנחנו נכין זה בקטנה, אפילו לבשל קשה לי כי עמידה ממושכת גומרת אותי....אוף ממש לא טוב להגיע לערב ר"ה בחודש תשיעי לא???
1 תגובות
עמוד 1
  • כל 'הקושי' זה ביום ולא בלילה... כי כבר הילדים ירצו לישון, אז תשחקי איתם טוב.. תעייפי אותם ואז טיק טאק ירדמו לך, ואז ביום תהיה לך עזרה עם ההורים שלך.
    כל ההורים ככה... אין מה לעשות..
    תאמיני לי שגם לי קשה ואפילו שאני רק בתחילת ההריון ועם רק ילדה אחת, אבל יש בחילות ועייפות בצורה לא נורמלית ו גם איילה שתהיה בריאה צריכה הרבה תשומת לב ויחס... קיצור, כל אחת 'והמתנה' שלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה