גם אתן עברתן/ עוברות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות גם אתן עברתן את זה/עוברות?
    אוריה שתהייה בריאה לא נחה לרגע ולי כבר קשה לרדוף אחריה אבל אין ברירה
    אתמול היינו במקדונלס עם ההורים שלי והיא לא ישבה דקה, רצה בין אנשים דקה לא ישבה , השתוללה , קנינו לה ארוחה ולא נגעה בזה
    הייתה עסוקה בלרוץ.
    נכנסנו לחנויות היא נוגעת בכל דבר , בורחת ולא מקשיבה בכלל מה שמסבירים לה, שאני אומרת לה אסור מחזיקה לה את היד היא פתאום נשכבת על הריצפה ולא רוצה לקום ומתחילה לבכות.
    והיא כן מבינה מה שאומרים לה ולא מקשיבה אבל פשוט אין מי לדבר.
    עם אחיינית שלי היא לא מסתדרת בכלל ( אנחנו נפגשים איתם פעם בשבועיים) שאנחנו אצל ההורים שלי ( אחיינית שלי בת שנתיים) הם משחקות בידיוק 2 דקות ואז מתחיל הריב, היא רבה איתה על כל דבר אם זה על צעצוע
    מושכות אחת לשניהם בשיער, דוחפות אחת את השניה.
    היינו אצל ההורים שלי כמה ימים ) הייתה לה חופשה בגן) והן נפגשו כל יום ורק רבות. הן יכולות להיות כל היום ביחד ורק לריב.
    יכול להיות זה מקנאה? הן מקנאות אחת בשניה?
    איך מתמודדים עם זה? עם הכל?
    עצות??....

1 תגובות
עמוד 1
  • היתכן שאת חסרת סבלנו אליה?
    את מציבה לה גולות ברורים ועומדת בגבולות שהצבת?
    וחוץ מזה היא ילדה , והיא ילדה אנרגטית וצריכה לרוץ.
    תני לה לרוץ אבל תגבילי אותה, כלומר צאי איתה לגן שעשועים ששם היא יכולה לרוץ ולקפוץ.
    לפני שיוצאים לקניון לדוגמא, תסביריה לה ששם לא רצים ולא משתוללים. ואסור לגעת וכו. אבל את חייבת לתת לה מקום לפרוק את המרץ.

לגבי הבת דודה שלה, שימי לב על מה הן רבות.
    אחרי זה אפשרו לנסות ולפתור את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה