תחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 5 לאחר בדיקת הריון ביתית, הריון ראשון. בשבוע רביעי היו לי כאבי בטן כמו כאבי מחזור, מהם אני לא סובלת בד"כ. עכשיו זה די נרגע. מכיוון שקראתי שאין אפשרות לראות דופק לפני שבוע 7, קבעתי תור לרופא בעוד שבועיים.
    בינתיים אני די לחוצה משום שלא מרגישה שום תסמיני הריון. לא נפיחות בחזה, לא בחילות או עייפות, ממש כלום.
    חשוב לציין שגם לא היו לי כלל דימומים.

בקיצור, האם אני סתם דפוקה שאני דואגת? איך מרגיעים את הלחץ הזה? ההמתנה מוציאה אותי מדעתי...
7 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב
  • האם עשית בדיקת דם?
    חשוב לבצע גם בדיקה חוזרת כדי לראות הכפלה של הבטא.
    בהצלחה!

• גם אני דאגתי עד שהגיע שבוע 15 בערך
    ואז הגיעו הבחילות הקאות חולשה עייפות וכל הכיף
  • תודה רבה אתן מרגיעות אותי. המזכירה של הרופא אמרה לי שאין חובה לבצע בדיקת דם אבל אולי באמת אלך לעשות
  • גם אם הרופא נשים יראה דופק הוא עדיין יבקש בדיקת דם לראות שהבטא שלך תואמת לשבוע...
    אצלי היא קודם ראתה עובר אחר כך שלחה אותי לבדיקת דם..

• תעשי בדיקת דם, ככה תדעי אם השבוע שנראה לך שאת תואם לערכים
  • כאבי המחזור זה בדיוק זה
    גם לי היו
    עד שחשבתי שאני הולכת לקבל מחזור והייתי כולי עצובה
    ותודה לאל כמובן שהייתי בהריון וזה היה אחד התסמינים
    ותודה לבננות של הפורום שאמרו לי בזמנו............
    אצלי החל משבוע 6 החלו החגיגות של הבחילות
    זה משתנה מאישה לאישה
    ממליצה לקרוא מידע פה באתר על השבועות והבדיקות
    לי זה עזר
    שיהיה בשעה טובהההההה
    יאללה תעשי סרגל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה