היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני בחודש תשיעי כל הבטן שלי מלאה בסימני מתיחה אני מחפשת קרם לטשטוש הסימנים (לא מאמינה שקרם ממש יכול להעלים אותם) קרם שאפשר להשתמש גם בהיריון וגם אחריו.
המליצו לי על קרם שנקרא וורג׳טוריל של חברת ז׳אן פיוברט ואפשר לרכוש אותו למיטב ידיעתי רק ברשת אפריל התקשרתי לכל הסניפים והוא אזל :( אמרו שכבר הרבה זמן חסר
למישהי יש המלצה לקרם טוב ? אבל ממש טוב? שמטשטש את הסימנים?
מיקמיק
9 תגובות
עמוד 1
סורי. המצב אצלי בטטה לחלוטין....
איכסה גם לי ניהיו כל מיני פיצוצים מגעילים כאלה אדומים בעור יש למישהי אולי פתרון קסם? אני לא רוצה שזה ישאר אח"כ...
הקרם הכי טוב זה הזמן... השתמשתי בהמוני קרמים קשה לי לומר שהם עזרו
מקווה שבנות יתנו לך מענה
בכל אופן אחרי הלידה ועם הזמן הסימנים די דוהים
להעלים? אי אפשר, רק עם הזמן... אני שמה קרם לחות, מאמינה שבלי זה המצב היה יותר גרוע, זה עוזר לגמישות של העור, בלילה אחרי מקלחת ובבוקר לפני העבודה. יצאו לי סימני מתיחה במותניים, בבטן התותונה וברגליים
זה באמת מגעיל.... אבל הבנתי שעם הזמן זה הופך כזה לצבע לבן\שקוף כזה. אוף זה מבאס לאללה איזה טראומה לגוף
אני עושה פילינג גוף גרגירים גס - זה עוזר להתחדשות העור , בנוסף שמה פעם קרם לחות , פעם שמן כלשהו וגם שמן תינוקות של בייבי כייף - זה עוזר לגמישות ועור מקבל תוספים שונים מתכשירים שונים ...בינתיים אני לא רואה סימני מתיחה ואני בסוף חודש 7 . תנסו להתחיל עכשיו , למרות שלדעתי צריך להתחיל דיי בהתחלה כדי שמתי שבטן תתחיל להופיע העור כבר יהיה גמיש יותר אבל בכל זאת שווה לנסות ולהמשיך !
פילינג אני עושה כל יומיים
הכל חרטה
לי היו בכל ההריונות סימנים - אבל זה עובר לבד!
עכשיו אני כבר עשרה חודשים - אין כמעט כלום ולא מרחתי שום דבר.....