למה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אף אחד לא מוכן לקחת את האחריות ולומר לי שמנדי לא מוגדר כבעל מערכת חיסונית חלשה, ואפשר להתחסן

4 תגובות
עמוד 1
  • תגידי-
    לא כדאי קודם לקבל את המומת (כשיגיע הזמן)? ואז הסיכוי להפגע מהמוחלש הוא אפסי...
    לפי מה שאני יודעת דאון בהחלט מוגדר בעלי מערכת חיסונית נמוכה.בגלל זה מומלץ לתת להם אבץ ווויטמינים אחרים.
    מוזר מה שאמר לך הרופא. אולי בגלל שב"ה הוא יחסית בסדר ובלי בעיות.
    אני חושבת שאת חייבת לשאול גורם מקצועי רציני.
    אולי הרב רגובאי בעזר מציון? 03-6144488
    אם המזכירות שלו עונות לך בוודאות-את יכולה לסמוך עליהן. הן מהממות.וצברו ידע.
    (במיוחד אביגיל)
  • היי
  • תשמעי בדקתי קצת....
    והרי תשובה לגבי תינוק שעדיין לא חוסן כלל:
    1. אין לחסן בחיסון חי מוחלש תינוקות עד גיל חודשיים. מגיל חודשיים ומעלה יינתן החיסון OPV רק אם ניתן חיסון IPV בעבר ובתנאי שחלפו לפחות 4 שבועות מאז מנת ה-IPV האחרונה.

2. האם יש מניעה ממתן החיסון OPV לבני בית של אישה הרה ?
    לא. ככלל מומלץ להימנע ממתן חיסונים חיים מוחלשים במהלך ההיריון, אולם ידוע, על בסיס הניסיון שנצבר בעבר בעולם כי החיסון החי לפוליו בטוח למתן בהריון ומכאן שחשיפה סביבתית לחיסון
    החי אינה בעייתית.
    3. "לא ניתן לקבל את החיסון החי מוחלש (בטיפות) ללא החיסון המומת בשל העובדה שהחיסון המומת (בזריקה) מגן בפני תופעות הלוואי של החיסון החי מוחלש".
    לגבי האחים:
    4. אין מניעה מלחסן ילדים עם אחים מתחת לגיל חודשיים בבית. חיסון האחים הגדולים ימנע את הדבקתם בנגיף הפוליו הפראי, וכך גם התינוקות יהיו מוגנים. מומלצת שמירה על היגיינה אישית של כל בני הבית ע"י רחיצת ידיים עם מים וסבון, במשך לפחות 20 שניות, בפרט במצבים הבאים: לאחר שימוש בשירותים, לפני כל מגע עם מזון, וכן לפני ואחרי החלפת חיתול
  • שני תודה!!! אני אתקשר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה