קצת חדשה כאן אשמח לייעוץ / עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, אשמח לייעוץ ועזר בעלי ואני כבר שנתיים לא נזהרים אבל מקיימים ספונטנית ולא מחשבים ימי ביוץ מפאת גילי 38 , בביקור האחרון אצל רופא הנשים הוא הציע שאקח כדורי אקאקלומין, ביום החמישי לוסת פעמיים ביום במשך 5 ימים ואז לקיים יום כן , יום לא החל מהיום השישי
    אולם, תופעות הלוואי מאד הפחידו אותי אז החלטתי לדחות את לקיחתם עד שאתייעץ עם עוד רופא, בינתיים פעלתי לפי הוראותיו והתחלתי לקיים מהיום השישי לוסת, יום כן יום לא במשך שבוע וחצי, מאז עברו שבועיים שבמהלכם הרגשתי כמה מהתופעות שקראתי עליהם בפורום, חוויתי שתי התכווצויות קטנטנות באזור הרחם (כשעברתי מישיבה לעמידה ונעלמו אחרי 20 שניות) גלי חום והזעות, וכבר יומיים יש לי הפרשות שנעלמות אחרי ניגוב אחד, אבל אני לא עייפה או עצבנית ואין לי בחילות, רק קצת כאבי בטן יותר לחץ בבטן העליונה.
    האם זה טרום וסת או השתרשות ? אשמח לעזרה

יום טוב
    C
1 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב מתוקה,
    אני כמוך, מאוד פחדתי מהתסמינים של האיקקלמין אבל נוכחיתי לדעת שהכדור לא כזה נוראי... ממליצה לקחת!
    לגבי ההתכווציות - לי זה נשמע יותר כמו ביוץ ולא כמו השתרשות או מחזור, תחכי ל14 יום מאז ההתכווצות ותעשי בדיקה במידה ולא תקבלי...
    הומון המון בהצלחה!!

ממליצה לפנות לרופא מומחה פריון.. חבל על הזמן1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה