לחוצה מיואשת ..פליז עזרהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אשמח מאוד לעזרה / עידוד, אנחנו נשואים כבר שנה וחצי ..
    והמחזור שלי בד"כ מאוד סדיר.
    ויש לי כבר 5 ימים איחור ! ביום ה6 החלטתי ללכת לרופאת נשים ולפני שיצאתי מהבית עשיתי בדיקה [עם עד] וראיתי דם על עד הבדיקה ולכן לא הלכתי אליה בסוף.

הקטע הוא שבדקתי באינטרנט סימפטומים להיקלטות, ויש לי 5 מתוך 10, אבל אני פוחדת סתם לקוות ולהתאכזב ולהתייאש עוד יותר בסוף.

אחרי 5 ימי איחור של הווסת, ודימום. מה זה יכול להיות, שהווסת הגיעה פתאום או שזה יכול להיות השתרשות..??
4 תגובות
עמוד 1

• אה ואני חייבת לציין שבמשך ה5 ימים האלה היו לי הרגשות שכל רגע מגיע המחזור והוא לא הגיע, היו רק הפרשות נקיות.
    וכשבדקתי לפני היציאה לרופאה זו הייתה אחת מההרגשות הללו.
    זה כ"כ מוזר... למישהי יש מושג??
  • היי כפי שאת בטח יודעת הסימנים לפני מחזור או של תחילת הריון הם בדיוק אותם סימנים (שנגרמים מעלייה של פרוגסטרון) ולכן אין טעם להתיש את עצמך בניחושים ובכתבות באינטרנט, פשוט תבדקי... מאחלת לך שזה הריון, ושימשיך תקין בריא ארוך ועגלגל, ובידיים מלאות. במידה וזה לא, אולי שווה לך להתחיל בירור (ללכת לרופא נשים, לעשות פרופיל הורמונלי) שיהיה המון בהצלחה!!! תעדכני
  • היי תמר, תודה על התגובה..
    לצערי קיבלתי, ומה שיותר מוזר זה שהכמות גדולה פי 2 מהווסת הרגילה!!
    מה קורה פה??
    נראלי שהכי הגיוני זה שניקלט ונפל..מה את חושבת ?
  • היי מתוקה, ממליצה לך לא לחשוב על זה ככה שנפל..
    יש פעמים שהרירית גודלת יותר מבד"כ ובגלל זה יש דימום רציני יותר...

מקווה שחודש יהיה חודש מלא בבשורות טובות :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה