עוד שאלת פוליו, אולי מישהי מכן יודעת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כרגע בשבוע 32, ובעלי מוחלש מערכת חיסון. כל הילדים בסביבה שלנו (ויש הרבה כאלה..) חוסנו או יחוסנו בקרוב. יכול להיות שהוא עלול חס וחלילה חס ושלום להעביר את הנגיף לתינוק לכשיוולד?.. הוא מנסה להתרחק כרגע מילדים, אבל זה לא באמת 100% בטוח...
7 תגובות
עמוד 1
  • ואוו תמריי! איך שהזמן רץ :)
    אין לי מושג לגבי הפוליו אבל אולי באמת כדאי להתיעץ עם רופא|?
  • אני הבנתי שמי שמקבל את החיסון צריך 5 ימים ללא קרבה לבעלי מערכת חיסונים נמוכה..
  • מי שמקבל את החיסון צריך מס. ימי הסתגלות (אני שמעתי שיומיים עד 3) אם בעלך
    עם מע. חיסון מוחלשת אז שלא יתקרב לאלו שחוסנו בימים האחרונים
  • מוחלשי מערכת חיסון צריכים להתרחק למשך 6 שבועות ממי שהתחסן... הבעיה היא שיש כל כך הרבה מקומות וכל כך הרבה ילדים שאנחנו לא יודעים אם התחסנו, אפילו סתם באוטובוסים.. אני מפחדת שהוא עלול להעביר לבייבי, בתקופה עד שיעבור את החיסון..

שירהלה חסרת סבלנות, אצל אחרים הזמן טס... מחכה לשמוע ממך...
  • ראשית כל הנוגדנים מועברים דרכם לתינוקך.

לגבי שישה שבועות - זה נכון. הבעיה היא שלא כולם מחוסנים.

והוא בגלל מצבו צריך לצערי להמנע משהייה בחללים סגורים. זה מסוכן לו.

לגבי התינוק - אני הייתי מתייעצת לאחר הלידה בבית החולים, לדעתי כבר בשלב הזה לא תהיה סכנה כמו עכשיו. ובלי קשר, הסיכוי הוא אחד לאלף...
    פייס: ortal_hori

• תודה רבה רבה אורטל סושי שיר ושירה!! אתן יודעות אולי איזה רופא צריך בכלל לשאול דבר כזה? הרופאה של בעלי ידעה להנחות אותו בכללי, אבל לא בנוגע לתינוק, רופא נשים גם לא ממש ידע לומר.. כמובן שלהסתגר בבית ולא לצאת לא כל כך ריאלי כרגע (עבודה וכאלה...) וכמובן שאחד לאלף זה המון כשמדובר בילד שלך...
  • ברור.

אבל שוב, אני מזכירה, אנחנו המבוגרים, כולנו חוסנו. אנחנו לא נמצאים בסכנה.
    את מעבירה לתינוק שלך את הנוגדנים שיש לך. ובעלך לא יכול להדביק אותו כי הוא מחוסן.
    אני לא חיסנתי את בנותיי.

אפ אחד לא יגיד לך וגם לא יקח על זה אחריות כי אף אחד לא יודע....

[email protected]
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה