עדיין איחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כבר מתחרפנת...עדיין אני באיחור...מחזור אחרון ב 23/7 ולא יודעת, אין בנתיים שום סימנים
    העניין הוא שעבר עליי שבוע שעבר שבוע מאוד מאוד קשה, חברה אמרה לי שבגלל המתח נפשי מאחר לי...אני לא עודעת מה לחשוב
    מצד אחד יש לי כאבי מחזור שכל רגע ממש אננ תריכה לקבל ומלבד כאבי מחזור אין לי כלום כלו כלום, מצד שני זה האיחור הכי גדול שהיה לי ואני חושבת שבאמצ בגלל המתח הנפשי מאחר חי

זה קרה פעם למישהי..?
3 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מבינה אותך...
    מציעה לך לעשות בדיקת דם, כי זו הבדיקה הכי אמינה בשביל לדעת אם את בהריון.
    אני חייבת להזכיר לך, גם אם הבדיקה תצא שלילית ואת עדיין באיחור, אל תתאכזבי כי יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר ואת בכל זאת בהריון.

בהצלחה!!!
  • אני בעד בדיקה, לפעמים הלא לדעת מתסכל יותר..
  • מוזר! הייתי בטוחה שהגבתי לך פה אתמול

מתוקה שלי, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, תחכי עוד קצת ותבדקי שוב בבדיקת דם ולא בדיקה ביתית!
    לגבי הכאבים - הם יכולים לבשר גם דברים אחרים.. אל תספידי

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה