תודה בנות :)
לפחות חמתי המדהימה (טפו טפו טפו) הבינה שזה פשוט לא מצליח ולא שאנחנו לא רוצים ובאמת לא מציקה לי עם שאלות, היא אפילו שאלה ממש בעדינות אם אני מסכימה להביא את התינוק לסנדק לפני הברית (אומרים שזו סגולה או משהו).
הבעיה היא הדודות המעצבנות שלא קולטות ובוחנות אותי (מרגישה יותר גרוע מאולטרסאונד) מה גם שממש שמנתי והבטן שלי יצאה

לשאלה מה איתכם או בקרוב אצלכם אני אומרת בעזרת ה' או בזמנו
אבל כששואלים - 'לא מתחשק לך גם' - כלכך בא לי לענות כן אבל מה לעשות שאלוהים לא נותן לי ואני מאוד מתאפקת עם זה כי זה לא יפה.. עניתי לאחת הדודות שלי ככה והיא התפחלצה
יש לבעלי במשפחה - דודה מיילדת, בת דודה גניקולוגית ועוד אחת שעובדת במחלקת נשים בבי"ח - ודווקא הבת דודה שעובדת במחלקת נשים כל הזמן רומזת לי שאלות של בדיקות, טיפולים וכו'!! אני יודעת שהמיילדת שואלת את חמתי אבל לפחות היא לא באה אליי.. אוף :(
אני חייבת לעשות לעצמי מסננת ולחייך כששואלים ולהישאר פוקר פייס (הבעיה שישר מתחילות לי דמעות בעיניים) מפחדת להתפרק אחרי שנחזור הביתה

אתמול ממש התפרקתי עד שבעלי אמר שאולי עדיף שאני לא אבוא.. אבל לא נעים ולא יפה לא להגיע לברית..
בעזרת ה' כולנו נתבשר בבשורות טובות, תקינות ובסופם ידיים מלאות וחיים שלווים וטובים

הייתי חייבת לפרוק אתמול

תודה רבה עודדתן אותי שאני לא לבד במקום הזה