עדן אביגיל שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בלילה האחות אמרה לי שמתוך 39 קנות עבודה שלה בפגייה היא לא ראתה דבר כזה..
    הקטנה שלי לא אוכלת כשנותנים לה סימילאק בשעות הליחה והצהריים..רק שאני משאירה חלב שאוב שלי אם אני באה לשם עם הילדים ולא יכולה להכנס..היא אוכלת את החלב אם שלי..אבל את הבקבוק של טומי טיפי עם הסימילאק היא לא אוכלת..ואת החלב השאוב שלי אני נותנת לה מאותו בקבוק..אז האחות אמרה שהם קושרים אותי שם באזיקים..היא כנראה באמת אוהבת את החלב של אימא!!!
    אתמול בגלל שהיא לא אעלה אכלה הם שמו לה את הזונדה מהצהריים עד הערב שהגעתי לשם..ואז הוציאו לה , שאבתי והאכלתי אןתה בעצמי..
    בקיצור היא יודעת מה טוב בשבילה!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • נונייייייייייי קטננהה נסיכה חכמה!! לאכול אותה!
  • מתוקונת קטנה, היא יודעת ומרגישה מה טוב ובריא בשבילה!

• תנשכי אותה בשמי
  • טוב אני אתחיל מהאחרונה והחביבה!
    סושי
    לנשוך או לנשק כי לנשוך אין איפה ככ..אפילו הטוסיק שלה זעיר חיים שלי!!
    וקניןשם בדוי b juled
    תודה לכן יקרות שלי!!מחממות את הלב!!!
    בלי נדר השבת אני אלך לבית הכנסת לעשות ברכת הגומל..
    ובאמת אין כמו אימא בעולם..
  • באיזה שבוע ילדת אותה?

• מאמי
    שבוע 30 ו2 ימים..
    איך את מרגישה?
  • אוי מסכנה שלי היא לא היתה בשלה עדיין....
    וואי איזה קטנטונת אמאלה פצפונת באיזה משקל היא נולדה? כמה זמן עבר והכי חשוב , מתי משתחררות?

איזה מתוקה יו...
  • היא נולדה ב5.8..
    זה באמת מוקדם...
    כל פעם שאני מחזיקה אותה בא לי לצרוח שהיא הייתה עוד צריכה להשאר בפנים..זה תמיד ישב לי על הלב ככה..
    חבל הטבור עמד לצנוח..ולצערי עשו לי ניתוח קיסרי חירום..
  • מקווה שתתחזקו ביחד הרבה חיבוקים

• איזה מהממתתתת
    פייס: ortal_hori

• איזו אוצרררררר
    אושר צרוף
    הקשר ביניכן הוא של חודשים פנימה והבת שלך יודעת את זה!
    מאוד מרגש כמה את חזקה בשביל שתיכן
    שני שמות לדעתי זה מאוד מחזק
    שיהיה רק אושר ובריאות
    מחכה לפוסט שלך "אנחנו בבית" !!! :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה