חו"ד על דוקטור בייבי בילו סנטר רחובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום קוראים יקרים.

כחודשיים לפני הלידה במסגרת בירורים שערכנו חנויות תינוקות הגענו לדוקטור בייבי בבילו סנטר - רחובות.

בפגישה המוכר היה אדיב, והראה לנו מספר עגלות. התקבענו על עגלה מסויימת שאהבנו והמוכר אמר את מחירה. הוא טרח לציין לשפירמה זו יש המון צבעים - "רק תבחרו" כלשונו.

אמרנו יפה תודה, והלכנו להשוות מחירים של אותה עגלה במקומות אחרים. דוקטור בייבי היו הכי זולים. לאחר כ-3 שבועות חזרנו אליהם על מנת לסגור עיסקה. פתאום מחיר העגלה קפץ ב-1000-2000 שקלים. ניחא, אישתי בחרה צבע מקטלוג ועוד 3 תחליפיים - את כולם אין והיבואן לא מייבא יותר בזמן הקרוב - תרצו תחכו כ-3 חודשים. איזה צבעים כן יש - סה"כ 2. מתקשרים מבררים אולי נשאר בחנויות אחרות, בסופה של סאגה ארוכה בחרנו צבע שהיה לו במחסן. המוכר כל הזמן ניסה להכניס לנו אותה עגלה בצבע לבן כולה אותה אישתי לא רצתה מהסיבה שהיא תתלכלך מהר. שבועיים לפני הלידה אני מתקשר לוודא שכול ההזמנה הגיעה והכל בסדר, כולל העגלה. התשובה - הכל בסדר, אל תדאג, ההזמנה מוכנה. מגיע לקחת וחשכו עיניי - הביאו לי את העגלה הלבנה. מתחיל לכעוס - זו לא העגלה שביקשתי, ביקשנו צבע אחר והדגשנו זאת מספר רב של פעמים. אפילו התרעתי בפניהם שלא ינסו למכור לי בכוח את העגלה הלבנה. הם בשלהם. לבסוף לאחר מספר בירורים - ניאותו להרכיב לי את העגלה בצע שבחרנו. למותר לציין, שבמספר הפעמים שהיינו בחנות, נכנסו מספר קונות שהתלוננו על מספר בעיות במוצרים - ולכולן בעל החנות התייחס באופן נוראי. עוד נורה אדומה גדולה ומהבהבת שהתעלמתי ממנה.

בנוסף והכי גרוע - מכרו לי סלקל שלא תואם בכלל לבסיס האיזופיקס ברכב ולא ניתן להרכיבו ומכרו לי סיפורים אחר-כך.

בקיצור - שלא תתקרבו לחנות זו. מאוד לא מומלץ.

נ.ב. - דווקא בדוקטור בייבי בר"ג קיבלתי שירות מאוד טוב ויעיל.

Lahav
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה