בדיקות דם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני חדשה בכל עניין הגונל והבדיקות דם התכופות ורציתי לשאול מה אתן חושבות-
    אני כבר ביום 12 אחרי 10 זריקות. ביום 9 אחרי יומיים של 87.5 ועוד ארבעה ימים של 75 האסטרדיול היה 499, אחרי עוד יומיים של 75 הוא ירד ל-497 - למישהי קרה פעם שירד?? כשהרופא שלי ראה את התוצאה הוא אפילו לא עשה לי אולטרסאונד רק אמר לי להעלות ל-100 ומחר אחרי עוד יומיים של 100 יש לי שוב בדיקת דם ולגבי זה ספציפית רציתי לשאול את אלה שמטופלות בפרטי- איך אתם מסתדרות עם להוציא הפניות אחכ ולקבוע בדיקות בהתראה כל כך קצרה? אני מרגישה שאני משתגעת כבר.. אין לי זמן בעבודה כל היום לרדוף אחרי המרפאה שלי ולמחר למשל עוד אין לי הפניה או תור ואני חייבת בדיקה בבוקר
    ועוד דבר.. איך אפשר להידקר כל כך הרבה פעמים בשבוע אחד?? יש לי וריד נורמלי רק ביד אחת וכבר הכל פצע וכחול!! מה עושים?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה,
    איפה את מטופלת?
    לי יש מרפאה שכל הבדיקות שאני צריכה לעשות נמצאות שם..
    כל יום בבוקר יש זמן שמיועד רק לבנות מהמרפאת פוריות .. בדיקות דם ואולטראסאונד...
    אין צורך לקבוע תור..
    אצלי תמיד במעקב עשיתי גם אולטרסאונד וגם דם...
    מה קורה תעדכני על ההתקדמות..

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה