עצובה מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    בהמשך להודעתי הקודמת, עשיתי בדיקת דם עדכנית אשר הראתה ירידה בערכי בטא ( 13 לעומת 47 בדיקה קודמת). מיד קלטתי כי זה לא תקין וככל הנראה מדובר בהריון כימי.
    בהקשר לכך אציין כי לפני מספר ימים סבלתי מכאבים בבטן ודימום ובמוקד נתנו לי לעשות בדיקת דם חוזרת אשר הראתה ערכי בטא נמוכים כמפורט לעיל.

קשה לתאר את מידת האכזבה והרגשה הרעה שאני חשה כעת, מאוד קשה לי . כמה ימים בניתי לעצמי חלום והגרוע מכל - בעלי.

כמה שאלות:

1. איך מחשבים כעת מועד ביוץ והמחזור משכל החישובים התבלבלו ?
    2. האם ניתן לנסות להרות מיד או שמא צריך לחכות?
    3. אשמח לעידוד מאוד עצובה :(

אוהבת שרלין

שרליני
9 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת לענות לך, אבל שולחת חיזוקים וחיבוקים ושתחזרי מהר עם הריון ארוך ותקין
  • הי מתוקה
  • תודה בנות מקווה שיהיה בסדר...

שרליני
  • אביבית
  • היי מתוקה, מצטערת לקרוא
    מחבקתותך חזק.

גם אני עברתי הפלה ומיד לאחר מכן נקלטתי עם תהל שלי
    הגוף מאד פורה לאחר הפלה
    בעיקרון ההמתנה תלויה בגיל ובהיסטוריה רפואית
    לי הרופאה אישרה מיד להמשיך...

מאחלת לך הריון תקין ארוך ומהנה בקרוב

• היי מותק, הצטערתתי מטוד לשמוע. גם אני כמו שירה יכולה להגיד מניסיון שאחרי הפלה חיכיתי חודש ונקלטתי ברוך השם . תרגישי טוב תתחזקי נפשית ופיזית תשמרי על עצמך. חיבוק חם!!!!
  • תודה בנות ממש תודה

שרליני
  • קודם כל - בעלך צריך ללמוד שלא כל מה שרוצים בחיים מקבלים ועכשיו לתת לך את התמיכה שאת זקוקה לה ולא להיפכך. חוצפן
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה