הילד המגניב שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות את כל מה שסיפרתי לכן על חיים שלי? הוא ילד מגניב ברמות, מתוק מקסים שובב ומלא רעיונות והרפתקאות.
    אתמול הייתי עסוקה קצת במטבח ושושי באה אלי (היא חושבת שהיא המנהלת של הבית) ואומרת לי אמא! חיים גוזר את השערות שלו!!!
    רצתי מהר לחדר ואכן, הילד אכן גזר כמה תלתלים קטנים מקדימה.
    הנזק יצא סביר, ממילא שבוע הבא הבננים אמורים ללכת להסתפר לפני החג.
    כהתקשרתי לאמא שלי לספר לה היא התגלגלה מצחוק וסיפרה לי שגם אני עשיתי את אותו הדבר בדיוק בגיל הזה ואצלי הנזק היה קצת יותר גרוע!!!
    "מעשה אמהות סימן לבנים............."

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • איזה חמוד!!
    למרות שזה קצת מלחיץ....
  • וואי זה מזכחר לי את אורי גוזר את השערות של גילי כשהוא היה בן 3....
    למזלי הרב הוא הפסיק באמצע ורק גזר לה את התלתלים בסוף.....
  • תדעי לך שאני ממש אוהבת לקרוא את ההודעות שלך
    בטח הבית שלך מלא בשמחה ואור
    הלוואי שבעלי יסכים להרבה ילדים

• גולי תודה.
    אני באמת משתדלת שהבית שלי יהי מלא שמחה ואור.
    אני מתה על הילדים שלי וכשאני רואה אותם אני אומרת לעצמי שאני בשמחה אשמח שיהיו לי גם עוד עשרה כאלו.
    אבל שלא תחשבי שאני מלאכית אני בן אדם וגם לי יש ימים שאני בלי סבלנות, או שקשה לי, שאני לא מרגישה כל כך טוב או שבדיוק הילדים עצבניים ומנדנדים נורא.
    בזמנים כאלה אני הולכת רגע למרפסת השירות שלי, פותחת את החלון, נושמת קצת אויר ומבקשת מאלוקים שיתן לי את הכוחות ואת הסבלנות שאני צריכה כדי לעבור את היום ברוגע. אם אני מרגישה צורך לבכות אני בוכה קצת. וזהו, יוצאת לילדים אמא חדשה שהטעינה קצת את הבטריה.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה