כאבים או צירים ?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם ראשונה מזה 3 הריונות שכואב לי הגב התחתון ממש , צירים הרגשתי בקודמים רק בחדר הלידה ולא לפני ..
    מאתמול בבוקר יש לי כאבים בגב התחתון והבטן לוחצת למטה ממשיכה להרגיש תנועות והכל כרגיל אבל הכאב הזה כואבבבב... טיילתי עם אחותי אתמול וכל רגע הרגשתי שאני חייבת לשבת מרוב כאבים ברגלים ובגב
    אני לא הכי זוכרת אייך מרגיש הציר..ובטוחה שיגיע אחד אמיתי של ממש אזכר מצויין אצל הילדים שלי כל אחד הצירים היו שונים אחד מהבטן ואחד הגיע מהגב
    בבוקר התקשרתי לאחות הריון להתייעץ מה לעשות , אמרה לי בנתיים לנוח ולשתות הרבה רק אם זה מגיע למצב של כאב בלתי נסבל להגיע למרפאה . וזה באמת יחסית עבר ... ישבתי בבית נחתי ראיתי טלויזיה לא עשיתי שום מאמץ !
    אבל עכשיו שוב זה כואב כאב שנסבל יחסית , אבל הכאב בגב התחתון לא ברור לי לא יודעת אם זה כאב של צירים או פשוט העוברינה עברה לגור שם למטה והיא מכינה את עצמה לשיגור וכנראה מזה הכאבים ...התחלתי לחפש מידע באינטרנט על כאבים בגב התחתון וכו לא מצאתי תשובה כל כך ברורה ....אני לא מרגישה שהבטן כבדה לי או גדולה מידי ... כולם אומרים לי גם שהיא פיצית מידי... בקיצור לא יודעת מה לעשות ! ומה לחשוב , ותאמת ממש לא מתאים לי ללדת עכשיו !אביבית
4 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזה רק כאבי גב.
    רק אם היו כאבי מחסור כאלה או התכווצויות הייתי אולי טיפה דואגת..
    תשתדלי לנוח...וברור שתמיד את יכולה ללכת להיבדק..
  • לי זה נשמע כמו צירים
  • יכול להיות שכבר כבד ולכן הכאבים בגב ברגליים
    צירים בגדול הם לא מתמשכים
    כלומר הם מגיעים, יש פיק מסויםתשבו הכי כאב והם נעלמים
    יכול מאד להיות שזו הכנה של הגוף ללידה
    תנסי לנוח ולשתות הרבה
    תראי איך את מרגישה במנוחה (צירים לא עוברים במנוחה..)
    אם יש לך כדור פיזיו תתחילי לקפץ עליו אם לא תלכי לקנות חייב שיהיה בבית גם אחר כך בתקפת הגזים זו הצלה
    תעדכני

• תודה בנות ,
    אז ככה חיכיתי לשעה 4 שהמרפאה תפתח , בימי חמישי אחרי הצהרים הם מקבלים רק מקרים דחופים וללא מענה טלפוני , אז החלטתי ליסוע , המזכירה אמרה לי לא מאמינה שהרופאה תקבל אותך אולי ישלחו אותך למיון אמרתי לה ממש לא , ואין לי כח מה היא לא יכולה בדק אותי לרגע , אפילו בלי מוניטור , ואז היא אמרה התמזל מזלך ואין לה אף אחד ולכן היא מוכנה קבל אותי !
    הכאבים המשיכו בדקה אותי אמרה הראש למטה , הכל בסדר כמות מים תקינה תנועות הכל בסדר , בדקה לי את צוואר הרחם אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה