מעלה קישור לעגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
19 תגובות
עמוד 1
  • למישהי יש אותה?
  • למישהי יש אותה?
  • לי אין אותה אבל ראיתי ברחוב הרבה נשים עם העגלה הזאת ושמתי אליה עין. היא נראית לי ממש יפה אבל לא יכולה להגיד לך האם היא נוחה

• לי אין אותה אבל ראיתי ברחוב הרבה נשים עם העגלה הזאת ושמתי אליה עין. היא נראית לי ממש יפה אבל לא יכולה להגיד לך האם היא נוחה

• לחברה שלי יש אותה. היא קצת כבדה לה אבל היא מאד מרוצה
    פייס: ortal_hori

• מתוקונת- היא כבר משתמשת בטיולון?
  • מתוקונת- היא כבר משתמשת בטיולון?
  • עדיין לא, התינוקי בן ארבעה חודשים
    פייס: ortal_hori

• ממה שראית- את חושבת שהעגלה הזאת מתאימה לתינוקות גדולים?
  • אני חושבת שראיתי אותה לי אין ניסיון איתה בהצלחה
  • לחברה שלי יש אותה.
    היא מאד מרוצה מהסל הגדול למטה.
    הטיולון בסדר גמור, אבל הוא לא נשכב, אלא מוטה אחורה ואז אפשר לישון עם הרגליים למעלה. לה זה לא מפריע אבל תשקלי אם את רוצה דבר כזה.

סה"כ היא מרוצה
  • היא נראית ממש טוב!

לא היה רשום אם היא דו כיוונית? ( אולי מוקדם מידי בבוקר ולא שמתי לב ) אבל בכל מקרה לי זה חשוב .
    טולי חתולי
  • הטיולון דו כיווני ונשכב לשכיבה מלאה- לפי מה שרשום על העגלה באינטרנט כך שניתן לשכב בטיולון עם רגליים ישרות אני חושבת...
  • הטיולון דו כיווני ונשכב לשכיבה מלאה- לפי מה שרשום על העגלה באינטרנט כך שניתן לשכב בטיולון עם רגליים ישרות אני חושבת...
  • אז אני אתן לך פרטים :)

לי יש ביבה אבל את הדגם HIPI

• אז אני אתן לך קצת פרטים...

לי יש את העגלה ביבה אבל דגם HIPI

שני הדגמים ממש ממש דומים הדגם HIPI קלה יותר ופרקטית יותר וגם מה שממש נוח בה שהאמבטיה שלה ענקית!!!! עשיתי סקר שוק והיא בין הגדולות שיש

לעומתה הטיולון שממש נוח והולך לשני הכיוונים מעט קטן אבל ממש נוח. אני קניתי את שלי לפני שמעט שנתיים ומאז שיפרו קצת את הדגמים.

הסל למטה של הביבה ענקי!!!!! ושל הדגם שיש לי ממש קטן

האמת , שנראה לי שאם הייתי מבינה אז לפני הלידה קצת יותר הייתי קונה את הדגם השני BIBO ולא את מה שיש לי בגלל 2 סיבות:
    הטיולון יותר גדול
    הסל קניות ענקי

החיסרון של ה BIBO הוא המשקל והאמבטיה הקטנה אבל הטיולון שלה מפצה על זה בגדול!!!

תתחדשי

• הי לילה555,
    את בטוחה שהטיולון של ההיפי קטן משל ביבו? חשבתי דווקא ההפך...
    בכל מקרה- חשוב לי שהטיולון יהיה פרקטי עבור פעוטות גדולים יחסית במבנה הגוף, את חושבת שטיולון כמו שלך היה מתאים?
    ד"א- הדגם שבו אני מתעניינת קל במקצת מהביבו הרגילה וגודל האמבטיה נראה סביר ביותר..
  • אני בטוחה שהטיולון קטן יותר כי גם בדקתי מול היצרן.

הוא פשוט קצר יותר אבל לא בהרבה
    כלומר ההבדל לא משמעותי בכלל

רק כמו שאמרתי החיסרון של ההיפי זה הסל הקטן אבל הסתדרתי איתו

הטיולון פרקטי וקל לקיפול

לי היה מאוד נוח להשתמש בו ואני בטוחה שעכשיו הוא אפילו נוח יותר כי יש דגמים חדשים

• אני בטוחה שהטיולון קטן יותר כי גם בדקתי מול היצרן.

הוא פשוט קצר יותר אבל לא בהרבה
    כלומר ההבדל לא משמעותי בכלל

רק כמו שאמרתי החיסרון של ההיפי זה הסל הקטן אבל הסתדרתי איתו

הטיולון פרקטי וקל לקיפול

לי היה מאוד נוח להשתמש בו ואני בטוחה שעכשיו הוא אפילו נוח יותר כי יש דגמים חדשים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה