שאלות של התחלה: יחסי מין + פעילות גופנית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני חדשה כאן, ובכלל חדשה בעניין ההריון :)

יש לי 2 שאלות:

1. יחסי מין בהריון- אני יודעת שבכל מקום רשום שמותר ומותר ומותר וזה עדיין מלחיץ אותי. אני ממש בהתחלה, רק לפני כמה ימים בכלל גיליתי (איזו שמחה!) ולכן אני לא כל כך יודעת איך להתמודד עם העניין הזה.

2. פעילות גופנית בהריון- בכל מקום רשום שחשוב לעשות, אבל אני לא כל כך מבינה איך אפשר לעשות פעילות גופנית שכרגע לסדר את הכריות של הספה נראה לי כמו לרוץ מרתון! ;)

אשמח מאוד לתגובות וייעוץ...

שבת שלום!
    נטע
3 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה
    דבר ראשון בשעה טובה על ההריון החדש שימשיך קל,תקין ובידיים מלאות אי"ה

בקשר לשאלות: 1.אין בכלל בעיה עם זה, אבל אם את מרגישה שאת לא מסוגלת להתמודד אז אל תעשו, אני בשלושת ההריונות משבוע6-15 בערך,אני לא מסוגלת בגלל הבחילות וההקאות ובעלי נאלץ להבין אותי

2.בקשר לפעילות גופנית ממש מבינה אותך שאת עייפה,את יכולה לעשות תרגילילם כשאת עומדת במקום,מתיחות וכו' או אפילו באמבטיה.

:-) :-) :-) :-)
  • בשעה טובה !!
    לגבי יחסי מין יש כאלה שאומרים שבשלושת החודשים הראשונים לא כדאי. ויש כאלה שאומרים אם ההריון תקין אז מותר.
    לגבי פעילות לי הרופא אמר שאם הייתי עושה ספורט לפני ההריון אז להמשיך אבל אם מעולם לא עשיתי אז אי אפשר פתאום להתחיל.

שיהיה בהצלחה הריון קל ותקין אמן !!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • תודה לעונות המקסימות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה