כבר לא עומדת בזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אנחנו מנסים להיכנס להריון כמעט שנה.
    כל חודש אני בטוחה שהנה הפעם אני בהריון - ומתאכזבת.
    בחודש שעבר אחרי איחור של שבוע ושלוש בדיקות ביתיות לא ברורות,עשיתי בדיקת דם שהראתה בטא 18. כמובן שבאותו היום בערב כבר הרגשתי כאבים חזקים ודימום רציני שהתברר כהפלה טבעית כתוצאה מהריון כימי.
    לאחר 15 ימים בייצתי שוב,עשינו הכל כמו שצריך. המחזור שלי בדר"כ מגיע בין 28-32 ימים , היום אני ביום ה33 , כמובן שעדיין לא קיבלתי.
    עשיתי בדיקה ביום ה26 (יומיים לפני איחור) - שלילית . ביום ה30 (כביכול יומיים אחרי איחור) - שלילית. והיום בבוקר יום 33 - שלילית.
    אני מרגישה שאני משתגעת, אני לא מצליחה להבין למה זה קורה לי. ואם אין הריון למה המחזור לא מגיע? בבקשה תעזרו לי להבין....יום שני יש לי בדיקת דם שאני כבר לא יודעת אם ללכת אליה,כל כך לא רוצה עוד תשובה שלילית,אני מתוסכלת כל כך!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני מניחה שפשוט יש לך ביוץ מאוחר מאוד.....שגורם לעיכובים

מורן
  • מה זה אומר ביוץ מאוחר? הוא הגיע 15 ימים אחרי המחזור....
  • היי עלמה, זה בדיוק מה שקורה לי!!!

אני מקבלת כל 30 יום, היום זה היום השמיני שמאחר לי ואין זכר למחזור ובדיקת הריון שלילית ואני משתגעת מה קןרה לגוף שלי!!!!

אין תשובןת, אני בלי נדר יום ראשון הולכת לעשות בדיקת דם לשלול סופית, אחר כך אלך לבדוק אתל הרופא מה עם המחזןר
  • אין לי כוח כבר לכל הבדיקות האלה,אני לא מבינה למה זה לא יכול להיות קצת יותר קל. המתח הזה הורג אותי כל חודש מחדש , אני כבר לא מתפקדת.
    שונאת את זה שכל כך הרבה בנות נקלטות ללא הכרה ורק אני מתפללת לראות כבר בדיקה אחת חיובית ותקינה!! נמאס לי
  • מאמי שלי, גם אני מנסה כמעט שנה.. יותר נכון 8 חודשים...
    וגם לע נמאס כל חודש הציפייה הזאת, האכזבה הניסיון החדש
    זה מייאש אבל אין מה לעשות אנחנו חייבות להיות חזקות!

אני ואת באותו המצב!
    לשתינו אין מחזור, מאחר ובדיקה שלילית ואני משגעת למה מאחר חי בשמונה ימים??
    לא יודעת....

אולי תעשי בדיקת דם? אני יודעת שהיא הכי אמינה ומדוייקת
  • אני הולכת לעשות ביום שני......יש לי עקצוצים בבטן מידי פעם,אבל הכל נקי. גם לך? אני לא מבינה מה קורה כבר....המחזור הכי ארוך שלי היה 32 ימים...ובפעם האחרונה שהיה איחור והגעתי ליום ה35 זה היה כימי.....היום אני ב33 ..... רק לא עוד פעם
  • כן..
    האמת היא שיש לי בצד ימין כמו כאבי ביוץ כאלה, ממש כמו דקירות וכאבי מחזור שבאים והולכים אבל הכל נקי נקי, מחר זה יהיה היום ה 10 שמאחר, 40 יום למחזןר
    גם בדיקות שליליות...מחר בלי נדר יש לי בדיקת דם בבוקר!!
    אני ממש ממש מקווה לבשורות טובות, אני כל כך מפחדת להאכזבבבבב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה