אם שחכתי לקחת גלולה?ישר מקבלים מחזור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני איזה 3 ימים ככה שחכתי לקחת גלולה..ויש לי קצת הכתמות חומות כאלה אבל אין מחזור..המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל רק שפיספסתי אחת מה הסיכונים כאן??

4 תגובות
עמוד 1
  • ברמת העקרון כששוכחים גלולה יום אחד למחורת מקבלים מחזור אבל אם אחר כך המשכת לקחת אז לא אמור להיות.

• ברמת העקרון כששוכחים גלולה יום אחד למחורת מקבלים מחזור אבל אם אחר כך המשכת לקחת אז לא אמור להיות.

• מגלולה אחת שנשכחת לא מקבלים מחזור
    בגדול אם נזכרת אחרי 12 שעות או פחות אז אין בעיה לקחת את הגלולה הזו ולהמשיך כרגיל עם שאר החפיסה
    אם שוכחים 2-3 רצוף אז מגיע המחזור בדרך כלל

יום נעים לכולם
  • אני בחפיסה שנייה ברצף הנשארו לי עוד 2 גלולות אני כבר יומיים עם הכתמות וכל הסימנים של המחזור ולא קיבלתי לקחתי את הגלולה הרבה אחרי 12 שעות..משהו מוזר:/
    כשהתמשתי בגלולות מינס שחכתי לקחת גלולה וקיבלתי אחרי 2-3 ימים מחזור..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה