פתאום הקאתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שעברתי את כל מדורי הגהנום בהקאות והפסקתי כבר חודש או יותר. אתמול אחרי יום מלווה בצעקות דאגות וריבים הקאתי ויש לי כאבים בבטן. להתחיל לדאוג ????
    מה הסיבות להקיא סתם ככה ? בשבועות אחרי שבוע 20 ומעלה

דואגת כל כך
7 תגובות
עמוד 1
  • קלקול קיבה?
  • כמו שאמרתי היה יום מאוד גרוע, לא אכלתי כלום חוץ מפרוסת לחם עם ריבה שהתאריך שלה טוב. אני אובססיבית לגבי תאריכים ואוכל ששכב עוד לפני ההריון אני בודקת הכל 100 פעם. אני חושבת שכנראה בגלל שדאגתי והתעצבנתי ונלחצתי ... רק שלא קרה לעוברית כלום :(((
  • קורה בהריון.. אין בזה כללים... מהקאות לא קורה שום דבר לעובר, וב"ה שכך....
  • תראי יכול להיות מעצבים שקרה לך כך ..
    את צריכה להיות רגועה זה משביר על העובר בבטן
    ובטח שלא לכול רק פרוסה
    את צריכה לאכול כמו שצריך ולשתות המון המון מים
    אם לא שקט לך לכי לבדיקה
    אבל בכל מקרה אני הקאתי 9 ח' וכל הרופאים אמרו לי לעובר לא קורה תודה לאל כלום 5
    אז תחשבי על מה שגדל אצלך ואת הדברים הלא טובים תרחיקי כמה שניתן לא קל אבל בריא יותר
  • אם יש דבר כזה שהקאות חוזרות פתאום אז זה מה שקורה לי כי מאתמול אני מקיאה מה שמכניסה לפה. אוףףףףף אני לא מאמינה שזה קורה לי .....
    ולגבי מחשבות ועצבים הלוואי הייתי יודעת לשלוט כל דבר פוגע בי ואני ישר מתעצבנת ובוכה. במיוחד כשזה בעיות עם הבעל :( כאילו כל הבעיות בחרו ליפול עלי עכשיו. כספיות ונפשיות.
    אוףףף אוףףףף
  • אני ממש מכירה את ההרגשה הזו
    אני אישית סופר רגישה
    מנסה לעבוד על עצמי בעניין אבל עדיין......
    עכשיו בהריון זה עוד יותר!
    אני לוקחת יותר מידי ללב וזה אף פעם לא בריא- בטח שלא לעוברי
    היום "חברה" אמרה לי
    או מיי גד מה זו הבטן הזאת
    וכשעניתי שאני ממש אוהבת אותה וגאה בה ובעוברי שלי
    היא אמרה לי
    שאצלה ואצל עוד חברה שלנו זה לא היה ככה
    שלא ראו עליהן כלום............

ממש נשמה טובה! מאוד נעלבתי........
    יש לי בטן מההתחלה
    יצאה לה החוצה בחודש הראשון
    ואני נהנית ממנה ונהנית להרגיש בהריון
    ואז באה מישהי שחייבת להגיד משהו........
  • אל תתייחסי לאף אחד כל אחת והגוף שלה. אולי היא בכלל מקנאה ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה