היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות , היום בשעה טובה מתחילה שבוע 29.. קצת עייפה עם כאבי בטן , בחילות וצרבות נוראיות!...
בכמה ימים אחרונים אני מרגישה תסכול גדול. אין לי חשק יותר לבוא לעבודה אני עובדת במשרד כל יום בין 9 וחצי ל6 מרגישה כבר שמאוד קשה לי לשבת מול מסך המחשב כ"כ הרבה שעות. היום פשוט לא נגמר ואני חוזרת הביתה מותשת רק רוצה לישון.
אני עדיין לא רוצה להפסיק עבוד לגמרי. עדיין מוקדם ואני לא אשתגע עד הלידה בבית.
מה אתן אומרות? האם יש איזה אופצייה לקצר שעות? מישהי היתה פעם במצב הזה ?... האם יש צורך באישור מרופא?
9 תגובות
עמוד 1
ואי אני מזה מבינה אותך אני בשבוע שלי .... מגיעה לעבודה כול יום תשושה וחסרת כוחות אני עובדת כול יום 9 שעות .. ואם אני מרגישה ככה שאני בשבוע 21 .. אני שואלת מה יהיה בהמשך?!
יואו ככ מבינה אותך..אמנם לא עבדתי אבל רק מלהיות בבית היה לי קשה..וכבד.. ממש כואב לררוא את מה שכתבת..תנוחי ואולי תתיעצי עם מישהו שמבין לגבי קיצור שעות?? בנתיים תנוחי תנוחי ותנוחי ואולי תתחילי בלהוציא כמה ימי מחלה??
אני חושבת שאולי כדאי לך פעם בשבוע להוציא יום מחלה למנוחה ורגיעה באמצע השבוע כמו יום שלישי או רביעי.... אולי יום חופש אם מגיע לך מאמינה שגם יש בוסים שאולי מתחשבים ואולי תוכלי לצאת כל יום שעה או שעתיים קודם שווה לבדוק תתנחמי בזה שהחודש יש הרבה חגים אז וודאי יהיה לך חופש אני מתארת לעצמי
מוכר כ"כ.... אני בשבוע 32 וכבר אין לי כוחות חוזרת הבייתה מותשת ועייפה.
מניסיון שלכן :
מאיזה שבוע כדאי לפנות לרופא ולהוציא ימי מחלה ? כדאי לפנות לרופא משפחה או נשים?
יום מקסים
נראה לי רופא נשים...
באמת מאיזה חודש מתחילים לדשדש בימי מחלה? אין כוח כבר באמת....
הבעיה היא שימי מחלה הם לא בתשלום אם לוקחים יום פה ויום שם... אצלנו לא משלמים על יום - יומיים רק מהיום השלישי ומעלה וגם רק 50% ואז 75% זה באסה...
קיצור שעות מחמלת המעסיק לא בא בחשבון בכלל ... הוא מניאק
גם לי אין כוח וכל דבר מעצבן אותי - גם כשאין עבודה זה מעצבן אותי
צוצית, את מתכוונת לעבוד עד הלידה??...
אני אמורה ללדת ב15.11 חשבתי לעבוד עד סוף אוקטובר בע"ה... נראה לי מספיק מה כמה אפשרררררררר
וואי אני נמצאת בצד. שני לגמרי. נתנו לי לפני שבוע שמירת הריון ודק בגלל שהתחננתי לרופא התעסוקתי ותרופאה שלנ הם הג,ילו את זה בינתיים לחודש. כדי שאם אני ארגיש טוב וארצה לחזור אני אוכל. אני משתעממת בבית בטירוף, כרגע לרוב בשכיבה במיטה, רק מחכה להרגיש טוב ולחזור לעבוד. ועוד העבודה שלי פיזית בטירוף.... אולי צריכה להתחיל לחשוב על זה בעל ברכה במסווה?
ברור שאני חייבת לעבוד עד הסוף, אחרת זה ירד לי מהימים של חופשת הלידה