עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות ,אני אחרי לידה ראשונה הנסיכה בת 4 חודשים ,קבלתי מחזור אחד אחרי הלידה והמחזור השני עוד לא הגיע (היום 36 ימים) אציין שלפני הלידה המחזור היה סדיר כל 28 יום בדיוק! יש לי מלא הפרשות שקופות נמתחות ממש בכמות ! ולפניי חמישה ימים בערך היה לי קצת דם חום על התחתונות ובניגוב ומאז אין זכר לדימום ..האם יכול להיות הריון ?? ואם כן מתי כדאי לבדוק בבדיקה ביתית ?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מניחה שאת כבר יכולה לבדוק.... בהצלחה
  • אני מניחה שאת כבר יכולה לבדוק.... בהצלחה
  • כשהבכור שלי היה בן ארבעה חודשים הייתי כבר בשבוע עשירי להיריון שלי לאחותו ובגיל ארבעה חודשים וחצי לבני ידענו שהוא עומד לקבל אחות כשיהיה בן עשרה חודשים וחצי.

• אם קיימת יחסים לא מוגנים אז כן יכול להיות הריון ואת כבר יכולה לבדוק את כבר נחשבת באיחור
  • טוב אני עוד קצת המומה עשיתייי בבוקר בדיקה מקלון הזהב פס חזק ופס חלש !!!! אני יחזור על הבדיקה שוב ביום ראשון והכל לטובה ...עם כל הקושי אפילו רק לחשוב על זה תודה לכולכןןן חג שמח ושנה טובה
  • מיכלושיתתתתתתתתתת
    תעשי בדיקת דם ותעדכני.....
    יום נעים לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה