דייייייי כברררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יכולללללללה אני כבר משתגעת בבית!!!!
    ואף אחד לא מביןןןןןןן אותי בכלללל
    אני תכף דופקת תראש בקיר אוףףףףףףףף
    גם בעלי לא מבין מזה ללהיות כל היום בבית חושב שממש כיף לי ואווו
    אני כבר לא מסוגלת!!!!!!!!!!!! 
8 תגובות
עמוד 1
  • למה את בבית?
    את לא עובדת?

האמת יש כל כך הרבה דברים לעשות בבית...
    יש לי 2 חברות שבשמירת הריון בבית והן נהנות ממש
  • למה את בבית? למען האמת תמצאי לך משהו שאת אוהבת לעשות ושיעביר לך את הזמן בנעימים . אני הייתי רוצה להיות בבית עד הלידה. אני ממש מרגישה עייפה וכל הזמן רוצה לישון

• אני דווקא מאוד נהנת להיות בבית יש לי שקטטטטטטט לעצמי זמן איכות לגוף ולנפש אביבית
  • דווקא אני גם בבית. מההתחלה כמעט. ואני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי עובדת. פעם בחילות פעם כאבים פעם תשישות פעם זה ....
  • אני הייתי חודש וחצי בבית עם בחילות, הקאות, כאבי ראש וסחרחורות
    ראיתי כל היום טלוויזיה ובין לבין ניקיונות, בישולים ואפייה
    ועכשיו חזרתי לעבודה במרץץץץ

זה היה לדעתי לגיטימי לחלוטין להיות בבית במצב הזה
    הריון זה לא מחלה אבל בהחלט הרגיש כמו.... בתקופה ההיא
    תודה לאל שזה עבר וחלף
    יום נעים לכולם
  • ממחר כולנו בבית לכמה ימים :)

נשתגע איתך ביחד...
  • אני עם שיר, כ,ר. רגישה בכלא... כל כץ רו. שיגמר כבר. אם יכולתי לצאת לשופינג, קפה... צבי היה טוב... כל היום או בשכיבה או בישיבה על המיטה... עוד שני.. תולשת לעצמי שערות
  • אני הייתי בבית כל ההריון ומוצאים ספרים סרטים תוכניות מנוחה כשמתאפשר מנקים או מסתובבים ... בהצלחה המטרה נעלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה