ארניקה לאחר קיסרי- כן או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב,

אני עתידה ללדת בקיסרי (הריון ראשון) ורוצה לנסות להניק אך יחד עם זאת להחלים כמה שיותר מהר.
    המליצו לי לקחת ארניקה בטיפות לאחר הלידה, אך הבנתי שאי אפשר להניק בזמן שלקוחים את זה. הרוקחת המליצה לקחת את זה ביומיים הראשונים ולא להניק רק לאחר יומיים.
    עוד אופציה היא לקחת ארניקה בכדורים להתחיל לפני הניתוח ולסיים יום או יומיים (לא זוכרת אם יום או יומיים) אחרי הניתוח מבלי להניק בזמן שלוקחים את הארניקה.
    אני נורא רוצה ומקווה להצליח להניק במיוחד את הקולסטרום שיוצא בהתחלה, אך גם להחלים וכמה שיותר מהר.
    השאלה הראשונה היא: מה עליי לעשות (כן לקחת ארניקה או לא והאם בטיפות או כדורים)?

שתי הערות חשובות:
    1. בכל מקרה ביום הראשון כנראה שלא אניק מפני שבערך שלוש וחצי שעות אחרי הניתוח נותנים תרופה לוריד שהיא משככת כאבים ואסור להניק איתה במשך 4 שעות. אבל חבל לי לפספס עוד יום אחריו בגלל הארניקה...
    2. בלי קשר לארניקה מקבלים בימים הראשונים אופטלגין שאיתו כן ניתן להניק אך הארניקה עוזרת הרבה יותר ממה שהבנתי.
    השאלה השנייה היא: האם אתה יודע איך משלבים בין הארניקה לאופטלגין (כל כמה זמן לוקחים וממה)?
    שיהיה שבוע טוב,
    עדי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני מכיר את הארניקה ועד כמה היא אסורה לשימוש בהריון / הנקה
    מציע כי:
    1. תתיעצי עם מרכז טרטולוגי לגבי השימוש בארניקה בזמן הנקה
    http://www.yoledet.co.il/medicines.asp (טלפונים בקישור הבא)
    2. אישית, הייתי מוותר על הארניקה וכך נמנע מכל הבעיות הללו
    3. אין מניעה משילוב של אופטלגין וארניקה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה