היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא יודעת איך, השד יודע אבל פתאום נכנס לי ג׳וק שאולי הריון חןץ רחמי?!?!
בדיקת הריון שלילית, בדיקת בטא שלילית...עדיין אין לי מחזור וגם לא סימנים , רק כאבים בצדדים כאלה כמו של ביוץ, דקירות...
אם חלילה וחס יש הריון חוץ רחמי, אז צריך לצאת חיובי משהו נכון? ז״א אם הכל שלילי ם ביתי וגם בטא אז אין סיכוי??
מישני יודעת???
6 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שחס וחלילה בהריון חוץ רחמי כן יש בטא חיובית. למה את לא נוסעת להיבדק? בדיקת us סטנדרטית יכולה לעזור להבין מה קורה...
תעדכני
אני חייבת לקבוע למחר..!
כי העניין הוא שבדיקה ביתית שלילית (3), היום עשיתי בטא ושלילי והמחזור עדיין לא מגיע, כבר 11 יום שאצלי זה כאילו השיא!!
ויש חי כאבי מחזור הוךכים ובאיפ, דקירות...פתאום קראתי על זה , גם ככה אני הבנאדם הכי לחוץ בעולם, אז עכשיו בכלל
אין לך מה להילחץ כל מה שאת מתארת אני עברתי הגעתי למיון והרופאים שם אמרו שהכאבים והדקירות זה פשוט ביוץ מאוחר... אל תיכנסי לסרטים ולחצים מיותרים חבל.... יהיה בסדר... את תראי שעוד כמה ימים את תקבלי מחזור... או שזה הזמן לעבוד ואולי תיקלטי בביוץ המאוחר...בע"ה.
בהצלחה בכל אופן
מורן
היי מורני, בדיוק עוד שעה יש לי תור לרופאה, לא יודעת איך היה פנוי מאתמול להיות, נס!
אני מקווה שהעזרת ה׳ יהיה בשורות טובות!!
תעדכני ....
היי
אני עברתי הריון מחוץ לרחם הבטא שלי בשבוע 8 היתה 55000 !!!!! העובר גדל בתוך החצוצרה ! תאמיני לי שזה כואב יותר מדקירות אני פשוט לא יכולתי ללכת לקחו אותי בכיסא גלגלים אז תירגעי ומהר .