פשוט הרגו אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכאבים האלו הרגו אותי
    כאבי גב מטורפים...
6 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי מחברה שיש איזו חגורה שעוזרת מאוד

מקווה שיעבור לך מהר.......
    תנסי לא להתכופף ולא להתאמץ
    לא להרים דברים
    אולי כרית בגב כשאת יושבת

שולחת חיבוקים

• הפיתרון היחיד הוא או להחליף גב או לסבול בשקט
  • לפעמים פיזיותרפיה מקלה מעט.
    תרגישי טוב!

• הי, אם את יכולה לשכב על הגב, כופפי ברכיים ותזיזי מצד לצד בתנועות קלילות עד שהן מגיעות למזרון. זה תרגיל להרפיה של גוו תחתון. בעמידת שש את יכולה לקמר ולקער את הגב כמו חתול. אם לא נוח עמידת שש אז אךשר גם בישיבה או עמידה. כסי למתוח קצת שם אפשר לשכב על הגב עם רגליים כפופות להטות אותן למזרון כשהידייח מושטות לצד השני, לנשום עמוק ולספור לאט עד 30.
    מקווה שיעזור... אם אין מצב לשכיבה על הגב, תכתבי . יש גם תרגילי הרפיה בעמידה.
    .
  • תודה אהובות שלייי
  • בכיף, אמנם בשמירת הריון, אבל עדיין פיזיותרפיסטית.... את. וזמנת לשלוח לי מייל וגני אשלח לך את הטלפון שלי אולי אוכל לתת טיפים נוספים....
    תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה