היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי אתמול במעקב של בלוטת התריס שלי ושאלתי את הרופא אם זה בסדר שהסוכר ככה עולה ויורד (ותמיד בטווח) אז הוא נתן לי העמסה 100!!!!!!!!!!!!!! למה?????????למה???????????? למה פתחתי את הפה?!?! אני יושבת מול בעלי ואני אומרת לרופא: 50 כן? הוא אומר לא, 100. ומחייך. אני יודע שאני איש רע. טוב שאתה יודע. מה אני אשמה????????????? ניסיתי להגיד לו שיש לי העמסה 50 אוטוטו... אבל כלום לא עזר....
5 תגובות
עמוד 1
עשיתי את הבדיקה הזאת לאחר שה50 יצאה לא תקינה. ברוך השם הכל עבר בשלום ובסדר את צמה איזה 8 שעות נראה לי לא זוכרת כבר זהו כעקרון זה עבר די מהר. אני מציעה לך לבקש לנוח בשכיבה בחדר מוניטור.. שם הזמן עובר הכי מהר... קצת עיתון קצת פייסבוק והרבה הרבה הרבה חפירות עם שאר הבנות שנמצאות שם בסיטואציה שלך ורק מחפשות להעביר את הזמן כמוך.
זהו שיהיו בשורות טובות ותוצאות תינות זה הכי חשוב מותק שמרי על עצמך
מתוקה שלי.אני בכלל לא יכולה לשמוע על הבדיקה הזאת. . היא לא נעימה אבל אני ביקשתי מהאחיות לשכב ונחתי בין לבין... תסיימי עם זה וזהו
ותנסי לקחת חופש!!אני הייתי מושבתת אותו יום..שמרי על עצמך..יהיה לך קשהלעבוד אחרי הבדיקה..לדעתי
הדכאון הוא שבכלל אין לי סוכר גבוה! זה סתם!!!!!!!!!!! וכבר עשיתי פעמיים העמסה של 100 בהריונות קודמים. לכן אני בדיכאון מזה!