פוקה אני קוראת לך לסדר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פוקה פוקה מקסימה!
    את חייבת להירגע!!!!

קודם כל, אני ממליצה לך לא לספר כשאת הולכת להיבדק ע"מ שלא ישגעו אותך עם שאלות על בשורות טובות כשאת בדיכאון... אני אישית גם לא מספרת על איחור..

לגבי ההריון החוץ רחמי - אם היה ללך הריון כזה היהכואב לך!כוןאב מאוד!!! והבדיקות מזהות הריון חוץ רחמי.
    תנסי לא להכניס לעצמך שטויות לראש - אמרת שהיה לכם חודש קשה ויכול להיות שהמצב הנפשי שלך מנע ממך לבייץ בזמן. אני חושבת שתחכי עוד שבוע ותעשי שוב בדיקת דם אם המחזור לא יגיע. אני יודעת כמה זה קשה אבל את חייבת חייבת להיות חיביות ולא לקרוא ברשת דברים שיפחידו אותך!

לגבי הכדורים - אני מאוד פחדתי אבל מסתבר שזה ממש לא הזיז לגוף שלי, המחשבה של לעלות שלב ולהתחיל טיפול מפחידה פחד מוות אבל תחשבי מה יהיה בסוף, איפה תהיי עוד 9-10 חודשים מהיום הזה של הטיפול ותראי איך הפנים שלך יזרחו מרוב אושר.. באמת שאין מה לפחד מהכדורים, ותשלחי את הבעלול לעשות בדיקה דם ושמומחה יבדוק אותה ולא רופא נשים רגיל - הם קוראים את הבדיקות אחרת... הרופא שלי אמר שהכל בסדר והמומחה אמר שאנחנו לא ניקלט גם עוד 5 שנים בלי טיפול :(

*את ממש מזכירה לי אותי לפני שנה, ואני לא מאחלת לך להיות כמוני אבל גם אני הייתי מכניסה לעצמי שטויות לראש ומפחידה את עצמי. אצלי היה חודש שקיבלתי אחרי 59 ימים!!! זה היה חודש מטורף ומלחיץ והיה לי ברור שבגלל זה אני לא מקבלת וכך היה, שום בדיקה חיובית ושום הריון חוץ רחמי.

מקסימה שלי, אני פה בשבילך וגם בפייסבוק אם את צריכה תמיכה!
    תהיי אופטימית ונתפלל יחד על בשורות טובות במהרה!! (שלחי לי בפרטי שם שלך ושל אמא בבקשה)

אנחנו קרובות, קרובות כ"כ ל - שתביא לנו כבר את ה- תתעודדי כל דבר יגיע בזמן שלו וברגע הנכון ביותר!
1 תגובות
עמוד 1
  • שירה את מדהימה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה