אז... מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם לא מספיק לי התסכול של הברית אז גם קיבלתי מחזור... אוף!
    אבל... אני מתעודדת שהחודש אנחנו עושים צעד ענק לכיוון הבייבי שלנו היפה הזה שאנחנו כל כך מחכים לו/ה....
    בשורות טובות!
8 תגובות
עמוד 1
  • היי חסרת סבלנות מהממת!

קודם כל אני רוצה להגיד לך שמאוד ריגשת אותי עם מה שכתבת לי, את מיוחדת ומדהימה ואת לא יידעת כמה מילים קטנות שלך העלו חיוך ענק אצלי!

אני ממש ממש מודה לך על ההקשבה ועל העידודים, בכלל כל הבנות כאן גם מורן, גם את, ועוד כמה שאני לא זוכרת חחח

רק לעדכון קטן - הייתי אצל הרופאה והיא בשום פנים ואופן לא רצתה לבצע לי בדיקה ואגינאלית בטענה שאם בדיקת הריון שלילית, אין סיבה לבדיקה כזאת ואני בכלל רציתי בדיקה בשביל שתגיד לי סטטוס, מה קורה שם? המחזור בדרך? היה ביוץ? והיא אמרה שאין צורך ונתנה לי כדורים למחזור ואף פעם בחיים לא היו לי בעיות במחזור, לעולם! כזכור, זה היום ה 11 לאיחור...
    בבל מקרה יפה שלי, ראיתי שכתבת שקיבלת - אני תמיד מאמינה בבורא עולם ותמיד אני אומרת שבכל מאת ה׳ ואני היום מאמינה שהכל לטובה ודווקא אנחנו, שתמיד מתפללות ורוצות , לנו הוא ייתן את ההכי טוב שיש!!!!!

אני אוהבת אותך מאןד!
    דרך אגב, אני מאוד אשמח להחליף איתך פייסבוק גם עם מורן (אם את רואה את זה) אבל איך נעשה את זה? אני מאוד רוצה! אבל לא כל כך מעוניינת לפרסם כאן..
  • אוף :-(
    התקשרתי לקבוע תור לרופא- הוא עובד ביום רביעי (היום של הברית) בבוקר בשעה 9:30 הכי מוקדם, הברית ב10:30 וזה כמעט שעתיים נסיעה! אני לא מאמינה שאני הולכת לפספס את הטיפול הזה בגלל הברית הזאת! אוףףףףף קבעתי ליום שני הקרוב... אני יודעת שזה מאוחר מידי :-(

לגבי הבדיקה הוגינאלית שלך- היא צודקת.. אין סיבה כי אין מצב להריון חוץ רחמי... אני ממליצה לחכות לאיחור של שבועיים, לבדוק ואם שלילית תקחי את הכדור...
    מאחלת לך הצלחה רבה אהובה!
    לגבי השם: תכנסי לתיבת דואר שיש מעל התגובה שלי ותשלחי לי את השם שלך בפייס- אני חסומה את.לא תצליחי למצוא אותי... :-\
  • אבל רגע, לא הבנתי.
    אם את עכשיו במחזור, איזה טיפול את צריכה להתחיל?
    מכל הבנות כאן קצת איבדתי את הסיפור שלך, תזכירי לי

דרך אגב, שלחתי לך הודעה , קיבלת?!
  • החודש צריך להתחיל הזרעות... איקקלמין+זריקות
    את האיקקלמין צריך.להתחיל.ביום חמישי של המחזור ואני אהיה ביום 8 וזה מאוחר מידיייי:-(
  • אז אולי תנסי לקבל את הכדורים מרופא משפחה ותסבירי שאין תור עד יום שני?
    ושתחזרי מהברית אל תשכחי לעדכן איך היה..
  • החודש צריך להתחיל הזרעות... איקקלמין+זריקות
    את האיקקלמין צריך.להתחיל.ביום חמישי של המחזור ואני אהיה ביום 8 וזה מאוחר מידיייי:-(
  • מממממ....אני הבנתי שהזרעות זה טיפול שהוא די מוצלח...
    אחרי כמה זמן מפנים להזרעות?

ואני עדיין אכולת סרטים על המחזור שלי

נ.ב - כייף לראות אותך סוף סוף, מהממת!!
  • גם אני הבנתי אבל אני מתה מתה מפחד!!!!
    מסתבר שהזרע של בעלי לא הכי טוב ולכן לא נמצליח להיקלט בצורה טבעית אוור :(
    אנחנו הלכנו עכשיו אחרי שנה ותשע לרופא פריון והוא נתן לי מלא בדיקות וגם לבעל, עכשיו אנחנו צריכיםלעבור הזרעה ראשונה.
    הרופאת נשים שלי נתנה לי חודשיים איקקלמין שהשפיע יפה מאוד..

ממש כייף לראות פנים :)

הכל יהיה בסדר מקסימה, יש חודשים שהגוף מתחרפן :(
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה