שירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

אמנם אני לא ממש פה אבל יצא לי להציץ מדי פעם אז נו
    איך בעבודה החדשה ?? איך הילדים בגן ? נהוראי ? ותהל אצל סבתא ?
    איך היא מסתדרת עם האוכל ??
    ואיך את מאמי ??

3 תגובות
עמוד 1
  • ליאתי

• ליאתי

• בס"ד

אצלנו בגדול ברוך ה' נחמי נכנס לגן פעם ראשונה אבל תודה לאל הוא ממש בסדר רק פעם 1 בכה ל5 דק' וזהו מקווה שימשיך לו ככה הוא ממש פורח שם והוא ממש זקוק לזה
    אני ממש מתרגשת לראות את הילד שלי עצמאי בשטח .
    רחל הודייה מתוקה בוכה די הרבה לפעמים יש לי הרגשה שהיא לא אוהבת אותי :(
    אולי הורמונים אולי כי ילד שני את לא מרימה 24 שעות כמו ילד ראשון כי ברוך ה' לא
    חסר מה לעשות מקלחות זה בעלי ואני משתדלת להיות עם הגדול יותר פרט להאכלות והחלפות כי גם גן חדש וגם אחות קטנה זה שני שנויים בשבילו ולא רוצה שירגיש מקופח
    הוא קצת מקנא ומוציא את זה באמא אני רוצה אותך ובהרמות קול יותר מהרגיל גם בשעת משחק אבל אני משתדלת לא לצאת מדעתי שהיא בוכה והוא עושה ככה כדיי לקבל צומת לב שגם ככה הוא מקבל אבל זה שלב וזה יעבור מקווה שבקרוב :)
    אבל אמיתי תודה לה' יתברך על הנסיך והנסיכה הם על עולמי להכנס בלילה לחדר שלהם ולראות אותם ישנים ולהתמלא באהבה אין על זה !!!
    ימים עמוסים בכל טוב ואיזה כיף שהחג בפתח מנוחה מנוחה מנוחה
    וגם חג שמח יקירה לך למתן ולילדים המקסימים ושיהיה בהצלחה רבה שנה מתוקה כדבש ושכל התפילות יתקבלו באהבה רבה ליאת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה