תמליצו לי על שמן למניעת סימני מתיחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקווה שזה יעזור

13 תגובות
עמוד 1
  • אמרו לי ששל דר פישר הכי טוב...עוד לא ניסתי
    חברה קנתה לי של דר קליין אולי בהמשך אחליף לפישר

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אין אחד כזה .
    תמרחי מה שאת רוצה זה פשוט גנטי !
  • אני משתמשת בשמן נבט החיטה של סבתא ג'מילה
    הוא נראה לי טוב אבל יש עוד קצת זמן כדי לבדוק

• יש לי שמן של ולדה שכשמגרדת לי הבטן אני שמה וזה ממש מעביר את הגירודים. אבל הבנתי שהסימנים זה גנטי ולא ממש משנה מה תעשי

• מטערת לבאס אותך..
    איןןןןןן דבר כזה......

לי טפו טפו טפו אחרי 3 לידות ולא היה לי כלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום
    ויש לי גיסה שבהריו הייתה הראשן כולה סימנים...עד היום...והילדה בת 7 וחצי....
    זה נשאר, אך מתבהר.

• אל תקני את מה שאני קניתי --- חחח ורוד -לבן כזה המסופר פארם עולה 120 ש"ח ...!!!

טעות טעות טעות- כהרגלי אני לא זוכרת שמות של חברות, אבל הוא בצבע ורוד ולבן.

שמעי דברים טובים על פישר . אני מתכננת גם לקנות אותו.
    טולי חתולי
  • אני משתמשת בד"ר פישר נראה לי מעולה
    אני לא יודעת האם הקרמים האלה עוזרים או שזה גנטי
    אבל אני מורחת ליתר ביטחון שלא יהיו מתיחות

• אני מורחת כמעט כל יום קרמים על הבטן והחזה
    אבל בהחלט הבנתי שהכל גנטי
    מורחת שיהיה נעים לי ולעובר
    וזה גם מרגיש הכי סקסי בעולםםםםםם
    חחחח
  • בנות זה לא גנטי.
    לאמא שלי לא היה אפילו סימן מתיחה 1 ולי יש על כל הבטן
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ליאת...זה שלא יצאו סימנים עכשיו זה לא אומר כלום....
    זה קשור מהריון להריון זה לא שיש בכולם כן או כולם לא....
    יכול להיות 2 הריונות לאותה אישה..... בהריון אחד יהיו מלא, בשני כלום....
    יצא לטובתך שעכשיו לא היה לך....
    הנה כתבה....
    סימני מתיחה
    מה? לא כל הנשים סובלות מהתופעה, אבל אלה שכן - נושאות את העדות ה"מפלילה" לכך על גופן לעד. נכון, צבעם האדום של הפסים החורצים שבילים בבטן, בירכיים ובשדיים לרוב מיטשטש והופך לבהיר עם הזמן, אבל הסימן עצמו כאן כדי להישאר.

למה? התופעה מתרחשת בשל הימתחות העור, אבל הסיבה המרכזית טמונה בגנטיקה. עובדה שיש לא מעט נשים המתחמקות מגזרת הגורל הזו, ואילו אחרות לא יכולות לזהות את מה שהיתה פעם הבטן היפה והחלקה שלהן. ההנחה היא שמידת הגמישות של העור, הנקבעת בין השאר בשל תורשה, היא אחראית, לצד הגדילה של הבטן, העלייה במשקל והימתחות העור, על מפת השבילים החדשה בגוף.
    איך מתמודדים? אין טעם להתמרח בשמנים אלה ואחרים, מכיוון שהם לא יעלימו את סימני המתיחה. תורשה ומזל הם ככל הנראה הקובעים היחידים אם תסבלי מהתופעה או לא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4371324,00.html

• למה נוצרים הסימנים?
    כשהעור נמתח והוא לא מספיק משומן הוא מתאפיין במעין סדקים מיקרוסקופיים, ואז ברגע שהוא נסדק הוא מתחיל להיות מגורה ,סדוק ויבש והופך לרגיש למגע עם מים ולמעשה כמעט עם כל דבר. מה שלא היה גורם לרגישות בעבר, מתחיל לגרום לכך בעת ההריון.

בנוסף, כאשר העור יבש ונמתח יותר ויותר, נוטים להווצר בו פסי מתיחה, שנוטים להיות ורודים עד אדומים לקראת סוף ההריון כשהבטן נמתחת מאוד, ובדרך כלל נשארים שם לנצח.

השינויים האלה ניתנים למניעה ושיפור ניכר באמצעו פעולות די פשוטות, כשהמרכזית היא שמירה על עור לח. כשהעור לח יותר הוא מוגן יותר, גמיש יותר והרבה פחות פגיע ורגיש.

חשוב לשים לב כמובן, תוך כדי הטיפול בעור היבש לא להזיק לעובר. לכן, הבחירה של תכשירי הלחות חייבת להיות מאוד בררנית ומדויקת. לשימון העור ושמירה על לחותו מומלץ להשתמש בתכשירי לחות, החל מסבונים ושמפואים לגוף (נטולי סבון) או שמני רחצה נטולי בושם.

• לי לא היה סימני מתיחה אבל לאחותי כן...אז בהריון השני היא השתמשה בקרם של מאמי קר- ככה הוא נראה

ממליצה לך לשאול עוד על ההשפעה של הקרם, אבל לדעתי לא יזיק לנסות למרוח.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה