נקווה שיהיה בסדר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,

אז היום זה היום ה 12 לאיחור שהמחזור לא מגיע...
    לא יודעת מה לחשוב, קראתי כל כך הרבה מבנות דווקא מהפורום הזה שאמרו שהיה להן בדיוק אותו הדבר (כולל בדיקת דם) ובסוף היה חיובי!
    נכון, אני לא משלה את עצמי, פשוט זה מוכיח שיש בורא עולם ושהוא מעל הטבע והכל יכול להיות כמו שהוא רוצה!

בנתיים אני לא לוקחת את הכדורים שהרופאה הביאה לי, מרגיש לי מוקדם מידי לקחת אותם!
    בעניין בעלי - מתחילה ממש לחשוש מהבדיקה שהרופא רוצה שהוא יעבור...אתמול הוא חיבק אותי ואמר לי שהכל תקין ובסדר ושהכל תלוי בבורא עולם! אני יודעת, אבל בנאדם צריך לעשות השתדלות
    ולא יודעתמה יהיה../

באמת שאני מקבלת את זה שהחודש לא יהיה הריון, ויש סבב נוסף ונסיון חדש- אבל בנתיים אין נחזור אז אני תוהה מתי הסבב הזה יתחיל...!

ממש לא ממהרת לכדורים..:.
2 תגובות
עמוד 1
  • מהניסיון שלי עצה אחת אני אתן לך
    אל תתחילי שום טיפול הורמונלי ..... לפני שבעלך יעשה בדיקת זרע!
    הרופאים נוטים לדחוף לנו הורמונים סתם
    כאילו זה וויטמינים
    תיתעקשי שבעלך יעשה בדיקת זרע לפני שתתחילי טיפול הורמונלי
  • אני מחזקת את דבריה של אוראל !
    שבעלך יעשה בדיקה
    בהזדמנות זאת אאחל לך שנה
    טובה ופוריה !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה