היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כולן מסביבי בהיריון/ יולדות! וכמה שאני שמחה בשבילן, באמת, אבל קשה לי!! מה איתי?? מה אני עושה לא נכון? למה לי לא מגיע??? אני מיואשת וממש בדיכאון בזמן האחרון! קשה לי לחייך! אני לא רוצה להיות כזאת! מה אני אמורה לעשות כבר גאדד ?!?
3 תגובות
עמוד 1
נשמה טובה, אני יכולה לומר לך שגם אני מוצאת את עצמי שואלת את זה לפחות פעם אחת ביום, אבל תמיד שאני מתחילה לשאול אני מיד מתעוררת ואומרת שהכל לטובה והכל מלמעלה והקדוש ברוך הוא ייתן לנו בזמן שלנו! אני כל כך מאמינה שכמה שאני רוצה ילד, הוא יותר רוצה לתת לך, תאמיני לי.. אני מנסה כבר 9 חודשים ואין שום דבר, לא רק שאין גם המחזור מאחר ב 12 יום ובדיקת דם שלילית, אז גם אם אני רוצה ניסיון חדש אני לא יודעת מה כי אני צריכה כדור לקבל מחזור ושאלתי למה למה למה, ואמרתי שאני צריכה לבטוח ב ה׳ וזה הוא רוצה שיהיה ככה!
דרך אגב, בדיוק לפניי שעה אמא שלי התקשרה ואמרה שאשתו של בן דוד שלי שהם מנסים 5 וחצי שנים נקלטה והיא בהריון, איזה אושר!!!
בסופו של דבר כולנו נהיה בהריון המיוחל, רק לפעמים ה׳ רוצה שנתפלל קצת יותר מהשאר!
אני מאחלת לך שנה טובה ומתוקה ושעוד השנה דם אני וגם את ושאר הבנות בפורום נהיה בהריון!!!!
היי, עשיתן בדיקות לזרע?
מתוקה אני כל כך מבינה אותך :( אני חושבת שכולנו פה שואלות את השאלות האלה והתשובות לא כ"כ מגיעות לאוזננו... כמה זמן אתם מנסים? כמו שלילו שאלה - בדיקת זרע עשיתם? לא להתייאש, אני מכירה אתה הרגשה כל כך מקרוב אבל תאמיני שבסופו של דבר את תזכי להחזיק בייבי קטנטן וחתיך שהוא פרי אהבתכם