די כבר נשבר...המשך מירמור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שסוכם שאנחנן מכינים סלטים ושאר האחים את השאר...ואחרי שכבר יומיים בקניות ואתמול ב11 בלילה התחלתי להכין סלטים...היום האח אומר שהם עשו כבר את כל הקניות וכל אחד משלם כסף..אז למה לא להגיד מראש...איפה ההתחשבות נשבר לי מהם כבר.
    מקוןה שלפחות יהיה לי מה לאכול שם .שהתחשבו שאני בהריון ושאסור לי לאכול מלא דברים..מה שקשה לי להאמין שיקרה. כי למשל בקשתי מאחיו לקנות עוגת יומלדת אס שאל פרווה או חלבית...אמרתי עדיף פרווה שגם אני יאכל. אז אמר שפרווה זה מגעיל...כבר לט הינ לי מה לנגיד ..הוא יביא בסוף חלבית ולא התחשב זה ברור.
    בנות...שתהיה לכולנו שנה טובה מלאה בבשורות טובות. ברוגע בשלווה בהמשך הריון תקין קל ומשעמם ובסופו לידה קלה וידיים מלאות..
    מרגישה קרובה לכל אחת מכן מבלי באמת להכיר.
    חג שמח !

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
11 תגובות
עמוד 1
  • בטטה מתוקה שלי
    מעצבן אותי שאת עצובה ככה..במקום שיפנקו וידאגו לאישה בהריון כל אחד מסתכל על עצמו!
    שאת ובעלך תחזרו היום הביתה תפנקו את עצמכם ותאכלי כל דבר טעים שבא לך..עזבי את כולם העצבים האלה לא שווים אף אחד..שהארוחה תיגמר תנוחי תאכלי מה שבא לך!!תהנו ותשכחי מכל זה..יש פה כמה בנות שגם אני מרגישה קרובה אליהן אפילו שלא נפגשנו!!

• כי אני שומרת בין בשר לחלב.והארוחת חג היא בשרית
    תותי אנחנו נשארים לישון שם ...בטח נחזור מחר בצהריים...יאלה בקטנה שנה חדשה לחשוב חיובי וסהו אין ברירה

• אז תתפנקי עם העוגה יחד עם הנס של הבוקר !
    עזבי אנשים שלא מכבדים לא שווה להתעצבן בגללם בכלל
  • אל תתרגזי
    חבל סתם עצבים מיותרם
    מי שלא רוצה שלא יתחשב
    בעייה שלו שהוא בן אדם כזה
    העיקר שתהיה אווירה נעימה ויהיה חג שמח
    והכי חשוב שנה טובה!!! תהיה לך שנה מאד מיוחדת...
    אגב אני באופן אישי לא אוהבת קינוחים אחרי האוכל
    אני כמעט אף פעם לא אוכלת כי אני מפוצצת כבר מהאוכל
    מעדיפה למחרת בבוקר עם הכוס תה..

• אל תתיחסי ותקחי לך מה שטוב לך שיהיה לך אפילו שוקולד פרווה
  • מחכה לשמוע מה היה בסוף.........

• בטטה תעדכנייי
  • בטטות יקרתי את מוזמנת אליי לעוגה חלבית וגם פרווה כמה שתרצי
  • בסוף עבר בשלום..האח קנה שתי עוגות..שתיהן חלביות איזו התחשבות !
    למזלי אמא שלי הכינה לי עוגת דבש שאקח כאילו למשפחה אכלתי כמעט את כולה...
    עבר לא שווה את העצבים בדיעבד...

• העיקר שעבר ובטח לא שווה עצבים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה