חייבת המלצה לרופא דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אשמח אם מישהי יכולה להמליץ לי על רופא טוב עם ניסיון רב בתחום ועם אחוזי הצלחה גבוהים אם יש אחד כזה שעובד עם קופת חולים מאוחדת זה יהיה מעולה ואם זה פרטי אשמח גם לשמוע המלצות ובערך טווח מחירים והאם יש החזרים מהקופה ?

תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • באיזה איזור?
    אני מטופלת אצל רופא פרטי בחיפה אחרי תהליך של כמה חודשים שבהם ״מאסתי״ ברפואה הציבורית, בשלב מסויים פשוט הבנתי שאם אני רוצה ללכת למרפאה שבה תמיד אותו רופא יקבל אותי, יכיר אותי , שאני אוכל להרגיש בנוח לפנות אליו אם יש בעיה בפלאפון ולא פחות חשוב- יקבל אותי בערב כדי שלא יפגע לי בעבודה - צריך רופא פרטי. מה שכן, הייתי אופטימית מידי, חשבתי שזה ייגמר הרבה יותר מהר ועכשיו כשאני כבר בטיפול החמישי אני כבר לא יכולה לעזוב אותו כי התרגלתי וזה מלאאא כסף
  • תודה על המענהה באזור ראשון והסביבה ...
  • היי,
    יש לך את ד״ר זיידמן ששמעתי שהוא טוב..
    בפרטי הוא לוקח לפגישה ראשונה 1500 ש״ח ואחר כך 600 לכל פגישה..
    בדר״כ יש החזר מהקופה של 600 ש״ח וזה נחשב לייעוץ עם מומחה.. 3 יעוצים בשנה מגיע לך..
    יש את פר׳ משיח שגם שמעתי שהוא ממש טוב..

תבדקי מהקופה עם איזה רופאים הם עובדים.. ותחפשי המלצות עליהם..

קחי בחשבון שפגישה ראשונה יקבעו לך לעוד 3 חודש.. אז עדיף לשריין בינתיים וללכת לרופא אחר..
    כדי לא לבזבז את הזמן..

בהצלחה!
  • ודרך הקופה אתן ממליצות על מישהו ממאוחדת באזור המרכז?
  • אני גם בפרטי, גם אני התאכזבתי מהציבורי, ממליצה בחום על משיח, מקבל בתל אביב

• אני במאוחדת והלכתי דרך הקופה, בהתחלה בירושלים אצל ד"ר גלית אלגביש שהיתה מקסימה ונעימה, אבל לוקחת את הזמן באיזי... אח"כ טופלתי ברעננה אצל ד"ר עופר פאינרו, גם היה ממש אחלה, וממש זמין (וזה חשוב!!!) בלי צורך לחכות חודש כדי לדבר עם המזכירה.. שיהיה בהצלחה!!
  • הי

אם זה להפריה
    אני טופלתי באסף הרופא שזה ציבורי אצל פרופסור רזיאל -ביקשתי רק אותו

מטיפול ראשון ילד בן שנתיים
    מטיפול שני היריון עם עוד בן

אם לא ניסית אולי שווה לנסות אצלו אני מאוד מרוצה

גם אם יש לך את כל הבדיקות אז מתחילים מהר באתי לשם בתחילת מרץ נתנו לי פרוטוקול ארוך בסוף אפריל היריון

שיהיה לך המון בהצלחה
  • היי, אני גם קראתי המלצות על עופר פאינרו..
    אני לא מכירה אישית, אבל תחפשי באינטרנט קצת עליו..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה