היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהמשך לשספרתי שב"ה אחי ואשתו בהריון בשעה טובה אז דסקסנו על מין העובר - הוא אומר בת והיא אומרת בן אחי אמר אני מעדיף בת אבל מה שיבוא העיקר בריא ולעומת זאת היא אתמול והיום העירה את אותה הערה ואני הייתי בהלםםם טוטאלי היא אמרה ככה: אני לא רוצה בשום אופן בת!! רק בן, אני לא צריכה שתבוא לי ילדה שתגזול ממני את אהבתו של אחיך.. היא תהיה מבחינתי תחרות אז אמרתי לה בקטע של חצי צחוק חצי לא נעים אני מכירה הרבה משפחות מרובות בנים שישמחו לקבל בת במתנה אז היא אומרת אין לי בעיה למסור אותה העיקר שלא תהיה לי ילדה בבית אני בשוקקקק טוטאלי ועוד היא אאומרת את זה למישהי שלקח לה 3 שנים להיקלט מבינות??? לא יודעת אם להיכנס בה או לא להתייחס, אחי צוחק מההערות שלה את בעלי ואותי זה ממש לא מצחיק ובעלי קבע: היא חולת נפש...חחח
13 תגובות
עמוד 1
לשמחתה היא לא מבינה על מה היא מדברת ואני בטוחה שלקח לה חודש להרות גם אם זה היה בצחוק ואני מבינה ממך שזה לא, היא פשוט טיפשה !!!!!! הרב. משפחות חשוכות ילדים היו שמחים לקבל בן או בת !!!!!!
אנשים כאלה מכניסים טותי לשוק כול פעם מחדש אייך אפשר לומר דבר כזה איכסססס אם זו תהיה בת אני פדוט מרחמת על הילדה הזאת מסכנה שצריכה להיוולד לאמא כזרת שכבר בעודה עובר חרצה את גורלה. תיסלחי לי פשוט מקומם.....
סושי סליחה אם אני אגיד משהו מגעיל אבל אנשים כאלה דוחים אותי מאוד איך אפשר להגיד דבר כזה אפילו לא בצחוק?!?! לדעתי אישה כזו לא צריכה להיות אמא... סליחה אם זה מגעיל אבל זו דעתי יש אנשים שלעולם לא יוכלו להביא ילדים ומשתוקקים לילד והיא רוצה לוותר על התינוק שלה שאני מתארת לעצמי שהם ניסו ותכננו אותו רק בגלל שזו בת זה נוראי בעיניי
יואו
הזוייה לחלוטין , לא יכולה לשמוע אנשים שמדברים ככה אביבית
עדייף שאני לא אגיב
טוב, אחרי שהיא העירה את אותה הערה לגבי מין העובר גם אתמול...שזה כבר 3 פעמים נכנסתי בדודה שלההההההההההההה
היא פוסטמה ברמות ואם היא לא יודעת להעריך את מה שיש לה. היא פוסטמהההההההההההההההההההההה
ב"ה
בעלך צודק!!!
אומנם אני לא ממש ממהרת לשפוט, גם לי אהיה אחרי הלידה הקרובה יהיו 3 בנים, הפעם לקחתי את זה קצת יותר קשה אבל באמת אמרתי ב"ה שהכל הולך תקין!!!! זה ממש לא ברור מאליו....
גיסתך
היא באמת משוגעת אבל אני בטוחה שאחרי הלידה היא כל כך תשמח פתאום שיש לה ילד שזה ממש לא יזיז לה אם תיוולד בת או יוולד בן. גם אני בהריון הראשון לא הרגשתי כל כך רגשות אימהיים לפני הלידה אבל אחריה הייתי כל כך מאוהבת שהרגשתי אמא כזו טבעית ובהריונות הבאים הרגשתי אהבה לילד עוד לפני שהוא נולד. יכול להיות שהיא באמת פשוט עדיין לא מבינה!!!
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
טוב שהערת לה כי זה באמת חוסר טאקט עוד להגיד את זה לידך וכנראה שהיא פשוט מדברת מחוסר הבנה לפעמים לוקח זמן לקלוט את משמעות ההריון
אני אישית מברכת יום יום על שנקלטנו מהר, לא מובן מאליו ועכשיו אחות של בן זוגי בהריון, והיא התחתנה ביוני....... כאשר אח שלי ואשתו כאמור מנסים למעלה מארבע שנים לא ידעתי איך לספר להם שאני בהריון- רק לא לפגוע ולגעת בנקודה רגישה יום נעים לכולם