התמודדות עם פחדים- סיפרתי סוף סוף למשפחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חג שמח ושבת שלום :)

בא לי לשתף אותכן בשריטה העמוקה שלי....

מי שזוכרת כתבי פה פעם שעדיין לא סיפרתי להורים שלי או של בעלי... ובכן אחרי השקיפות עורפית סיפרתי להם ולסבתא שלי- הכל היה ממש מלא שמחה והתגובה העיקרית ששמעתי היא שששששששש עד חודש 5 לא לספר.

אני לא מאמינה בשטויות האלה אבל עובדה היא שהחברות שלי עדיין לא יודעת..(ויש לי כבר בטן). כמו כן, המשפחה עוד לא יודעת לדוגמא הדודים... (1 מהם אפילו אמר לי שהשמנתי נורא- להתרחק משוקולדים!!!)

אתמול החלטתי שאני מספרת לדודה שלי - שקפצה מאושר וכבר קבעה באופן חד משמעי שהיא באה לחבק אותי בסוכות (היא גרה שעתיים נסיעה מאיתנו). ומביאה איתה: מיטת תינוק+מזרון+ סדינים. לול+מזרון + סדינים. מלא בגדים חדשים לבנים שיש לה. ומלא משחקים במצב טוב. ועוד דברים שאני לא זוכרת- היא ממש דיברה בהתרגשות ומלא, ואמרה דברים שלא ידעתי מהם...

בקיצור נשאר לי לקנות שידה ועגלה.--- שזה אדיר כי חשבתי לאני צריכה לקנות הכל.

עכשיו נשאר לספר לשאר הדודים..... ולחברות הטובות.

מתי אתן סיפרתן? ואיך סיפרתן?
    יש לי חברה ממש טובה בלב ובנפש שאני רוצה לספר לה פנים מול פנים וזה לא הולך. יש לי חברה נוספת קרובה ובגלל המרחק בינינו החלטתי לספר לה בטלפון וזה לא יוצא לי מהפה.

טולי חתולי
14 תגובות
עמוד 1
  • אני דיי הפוכה ממך..... הייתי צריכה להתאמץ כדי לסתום את הפה
    עברתי חוויה לא טובה בהריון השני ( שבו סיפרתי מוקדם) כך שבהריון הזה הייתי צריכה ממש להתאמץ כדי לא לספר ....
    כל אחת והאופי שלה

התגובה של דודתך מראה לך שהשד לא נורא כל כך ....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני לא מצליחה לספר לאף אחד!!!!

אני מתכוונת לספר ואז לא יוצא לי מהפה....

איך סיפרתן? -- לקח לי שבוע מאז שגילתי על ההריון לספר לבעלי.
    טולי חתולי
  • בהריון הראשון לקח לי יותר זמן לספר...לא זוכרת בדיוק מתי. להורים שלי סיפרנו קודם, לאמא שלו אחרי השקיפות נראה לי ולשאר אחרי הסקירה או קצת לפני. בהריון השני ובנוכחי לא ממש הקפדתי.. אפילו בזה לחלק סיפרתי לפני השקיפות כי כבר שאלו.. אולי ניחשו ראו קצת בטן או שסתם חשבו מתי יבוא עוד אחד. לחברות סיפרתי בטלפון פשוט אמרתי יש לי משהו לספר לכן והן הבינו לבד וממש שמחו... אין מה לפחד
  • חחח גם אני אותו הדבר , חמתי סיפרה לאחיות שלה ורק 2 דודים שלי יודעים . כשיראו יראו :)

• כל אחת וההחלטה שלה איך ומתי לספר
    אבל לבעל להתאפק שבוע איך
  • בואי נגיד שיום אחרי שגילנו אז סיפרנו להורים..אחרי הבדיקת דופק לאחים.. אחרי השקיפות לסבתא.. ואחרי הסקירה כבר די ידעו.. במשפחה המורחבת של בעלי עוד לא יודעים רשמית.. גם אצלם אסור לספר עד חודש חמישי..לחלק מהחברות סיפרת.. היה קשה לי להחזיק את זה בסוד יואוווו....
  • ספרתי לאמא שלי כשקבלתי בטא חיובית
  • איך את מצליחה להתאפק???
    בהריון הראשון סיפרנו להורים אחרי הבדיקת דופק, ולאחיות ולחברות הכי טובות שלי בשבוע 10, לכל השאר אחרי שבוע 12 ובעבודה בשבוע 15.
    בהריון הנוכחי, שתי חברות טובות ידעו כבר ממש אחרי הבדיקת דם (לפני הבדיקת דופק), ההורים והאחיות אחרי הבדיקת דופק, כל השאר אחרי שבוע 12 ובעבודה בשבוע 16 (בשבוע 15 הייתי בחופש).

כשקצת נלחצתי, שאני מספרת לכל כך הרבה אנשים, חברה שלי אמרה לי משהו מאוד נכון. למה אנחנו לא מספרות? כי אנחנו מפחדות מעין הרע, נכון?
    אז אם את מספרת לאנשים שאוהבים אותך ושרק רוצים בטובתך, לא יהיה שום עין הרע...

• אם זה לא יוצא לך מהפה אז זה עדיין לא הזמן עבורך, כשתרגישי שזה נכון לספר את תספרי... חכי לרגע שיצא לכן להפגש אם זה מה שיהיה לך נוח
    את לא חייבת לאף אחד כלום ואל תרגישי מחוייבת, תמיד את יכולה לומר שבשורה משמחת שכזו רצית לומר פנים מול פנים ולא בטלפון כמו לאנשים זרים....

• בנות אתן לא מבינות איזה תגובות קיבלתי מהטוב אל הפחות טוב.

מי שבאמת שמח לא שאל בן או בת בתור התחלה. רק שאלו איך אני ורצו לדעת שהכל בסדר, ואח"כ שאלו בן או בת.

שסיפרתי לחברה הכי טובה שלי הצטערתי שלא סיפרתי לה כבר מזמן- היא לא הפסיקה לחבק אותי, לגעת לי בבטן, ולהגיד מה היא שומרת לי מהבגדי תינוק שלה. חחחחח אני ביקשתי את המבחנים והמחברות של הבתי ספר ( היא ילדה לפני 3 חודשים- זה זמן טוב לתכנן את היסודי ).

יש קרובי משפחה שסיפרתי להם על ההריון ועוד לפני שאמרתי משהו נוסף, שאלו בן או בת. אז בחרתי לא לספר הרגשתי שרק זה מה שמעניין אותם.
    טולי חתולי
  • האמת שבפעמיים הראשונות לא התאפקתי...
  • אצלנו כווווווווולם יודעים
    חוץ מהפייסבוק
    לאמהות, אבא שלי ולאחים שלנו סיפרנו כעבור שבועיים מאז שגילינו
    אמא שלי ה 144 (כמו שכתבתי כאן בעבר)
    סיפרה לכל העולם על ההתחלה
    החברים שלנו פה גילו בחודש הראשון כשהקאתי תוך כדי קידוש
    אנחנו נשואים טריים.... לא היה צריך להיות גאון כדי להבין
    ולחברות בישראל סיפרתי בחודש שלישי
    אצלי יצאה הבטן על ההתחלה.........
    יום נעים לכולם
  • אני גם מאוד פחדנית בלספר..גשעשיתי בדיקה בעלי היה איתי..ומכוון שזה הריון ראשון הרגשתי צורך לספר להוריי אבל חיכיתי שאפגוש אותם כדי לספר להם פנים מול פנים , זה יצא שבוע וחצי אחרי שגילנו..ולהורים שלו סיפרנו גם כשראינו אותם..השבעתי את כולם לא להוציא מילה עד שיראו לבד..בתפילות של החג מסתבר שכמה שאלו את אימי וכמה בהו לי בבטן שזה נחמד...חח..אבל אני חייכתי ולא אישרתי כלום! אולי בברית אספר להם...חחחחחח..

ח.ר
  • עד חודש 5 לא לספר?? איך אפשר?

אני לא מאמינה בדברים האלה
    מה שצריך לקרות קורה - הכל בידי שמיים

עין רעה של אנשים לא יכולה לגרום להפלה ומי שעושה עין הרע הכל יחזור אליו בחזרה

לאמא שלי אני סיפרתי ישר שעשיתי בדיקת היריון ביתית. ולמשפחה סיפרתי כשבועיים לאחר מכן
    אמנם יצאה לי בטן רק בסוף חודש 5 אבל למי שהיה צריך סיפרתי וברור שלמשפחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה