-
בילד הראשון היתה לי שידה היום היא כבר לא קיימת , לא שימושית וסתם קטנה למרות שקניתי גדולה בזמנו , ועם כמות הציוד שצריך תינוק עדיף ארון , החתלה בעיקר היתה על המיטה היה לי הרבה יותר נוח ! ולא היה לי סבלנות לחתל עם שידה !
אביבית
-
גם אני חושבת כמוך, רק שאין לי את הנסיון לדעת אם אני צודקת או לא...
כעיקרון אמרו לי שיש לי בן- אני מפחדת שהוא יעשה פיפי על כל המיטה .....
איך זה עובד?
טולי חתולי
-
בראשון יש לי בן , ועושים פיפי בכל מצב צריך ללמוד את השיטה בזמן ההחלפה תמיד היה משתין עלינו בקשת חחחחח זה עובר ...
אחותי שילדה לפני חודשיים קנתה שידה גדולה לא מחליפה עליה בכלל וגם ארון היא קנתה חמוד ולא גדול , המגירות בעיקר הם מכילות חיתולים מגבונים גרביים כובעים בקיצור כל השטויות וכל הבגדים בארון הרבה יותר נוח !
והיא מחתלת אותו על המיטה שלה הבוקר הזה במקרה עשה לה פיפי בקשת על כל המיטה אבל שטויות זה חלק מהחוויה אביבית
-
בקיצור להוסיף לרשימה שלי משקפי מגן... וסדיני ניילון..
-
בהריון הראשון קניתי שידה מהרחבות יותר, ואני מאוד מרוצה היא משמשת אותי עד היום (5 שנים) יש שם שורה ראשונה 4 מגירות קטנות, אחרי זה 2 שורות - 2 מגירות בכל צד ושורה אחרונה מגירה אחת גדולה. אני שמה שם נעליים שלהן, מגבות, סדינים, מברשות שיער, גומיות וכל מיני דברים.
זה תלוי במקום שיש לך בחדר.. שעברנו דירה קנינו גם ארון 4 דלתות ששם כל הבגדים המצעים שלהן וכל השמיכות ודברים שמאחוסנים.. אבל לא הייתי מוותרת על השידה זה מאוד נוח לחתל להלביש והכל לעשות עליה בגובה שלך במקום להתכופף... במיוחד אם את (חס וחלילה) יולדת בקיסרי שזה כואב בהתחלה להתכופף כל הזמן..
בקיצור שידה בהתחלה!
-
לנו יש שידה מההתחלה
מאוד שימושית עד היום
בהמשך קנינו ארון
הבגדים בהתחלה כל כך קטנים שלשים בארון לא נראה לי נוח
לגבי הפיפי של הבנים
יש משטחי החתלה חד פעמיים
לא בדיוק היו חד פעמיים רק כשהיה פנצר :-) לקחתי חדש .....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
יש לנו שידה אבל יש גם דלת ארון כזו שמחוברת אליה לא בטוחה שאני מסבירה נכון מבחינת נוחות אחסון היא מעולה עד היום אני משתמשת בה
אבל היא סחורה לא משהו ..
ולא החלפתי בה מעולם רק על המיטה היה לי נוח אבל יש שנוח להם על שידה
זה תלוי לא יודעת אפילו במה גם אי חשבתי שאחליף בה ולא עשיתי זאת בכל אופן שידה סטנדרטית לדעתי קצת קטן ועדיף ארון אם שואלים אותי
-
מצאתי פיתרון!
חשבתי על זה הרבה-אני יקנה שידה ואחר כך שאני יצטרך אני יקנה ארון....
תודה לכן... לא קל להבין מה כדאי ומה לא.
טולי חתולי
-
פתרון טוב
-
מניסיון של גידול שלוש תינוקות - אין כמו שידה לשנים הראשונות!!!!
אחרי הלידה יש כאבי גב בעיקר בגב התחתון - בשביל לשמור על עצמך ועל בריאותך, מה גם שזה בטיחותי יותר - ממליצה בחום על שידה.
ארון מתאים לגיל שנתיים - שלוש.
לא חייבים חדש! אני קונה הרבה מיד 2 ואימהות בפייסבוק שמעבירות
פייס: ortal_hori
-
טיפים מעולים. לקחתי.... למרות שאצלי יש עוד זמן
-
אני לא קניתי שידה ולא הייתי זקוקה לה אחרי הלידה. אם יש לך ארון לשים את כל הבגדים זה עדיף כי זה יישאר. השידה מאוד זמנית. זאת דעתי.
-
לדעתיא אין כמו שדה!!!!!!!!!!!! בשבל תינוק הכל נכנס שם... וגם לא צריך לשבור את הגב, נוח לחתל, להלביש, לעסות,
ובכלל לאחסן שם דברים נוח מאוד
ועל השידה מניחים את כל הטואליטיקה והחיתולים של התינוק.
באמת שבשנתיים הראשונות אין צורך בארון. הבת שלי בת שנתיים ועדיין הכל נמצא בשידה
אפשרי ארון אבל לדעתי שידה זה חובה