sal - שאלונת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני גם מטופלת אצל הרופא שלך - אבל דרך מכבי. האם הצלחת ליצור איתו קשר בשבוע האחרון?? אני לא יודעת מה יש לו..
    אני אחרי גרידה, סוף סוף קיבלתי מחזור ויש לי עוברים מוקפאים ובמחינת זמנים-יש סיכוי ממש טוב שאוכל להחזיר אותם השבוע.
    הרופא לא התלהב מההתחלה.. כי זאת תקופת חגים, אבל שכנעתי אותו שזה שבוע רגיל ואין סיבה שנפספס עוד חודש..
    הייתי צריכה לשלוח לו 3 הודעות עד ששלח לי הפניה לבדיקות דם שביצעתי ברביעי בבוקר.שלחתי לו את התוצאות ברביעי, ערב חג, ב 11:00 והוא לא חזר אלי עם הנחיות..
    הערב, במוצ"ש שלחתי לו הודעה נוספת - ואין תגובה..
    מה יש לו?!
    אני מטופלת שלו כבר מעל שנה, אני למדתי להסתדר ולתקשר איתו..
    כאילו שנמאס לו ממני.. אני באמת צריכה מתנצלת שעברתי גרידה וחזרתי אליו שוב..
    אוף!

אני בכל זאת אנצל את ההזדמנות לאחל, לכל הקוראות, שנה ממש טובה, שנה של בשורות טובות ורק טיפולים מנצחים! אמן
7 תגובות
עמוד 1
  • היי, האמת שלא הייתי צריכה אותו השבוע..
    אבל הבנתי שיש לו עדיין תורים פנויים למחר בבוקר..
    אז אולי שווה לך לקפוץ אליו..
    ת׳אמת גם לי מתחילה להימאס הגישה המתנשאת שלו כאילו שהוא עושה לנו טובה גם ככה אז אסור לחפור לו עם שאלות..

ביקשתי לעבור ל-ivf.. לא נראה לי שהוא לקח אותי ברצינות כי לא נתן שום בדיקות להתחיל בינתיים..
    היית מרוצה ממנו בתהליך הזה?
    מסביר קצת יותר או שאותו דבר כמו בהזרעות..?

שיהיה לך בהצלחה ושנה מתוקה!
  • טוב.. אז הוא התקשר במוצ"ש 22:20...
    שיהיה בריא!

אני מקווה בשבילך לבשורות טובות, אבל.. אני במידה ולא - אני ממליצה לך בחום להמשיך הלאה ל IVF, מהרגשתי ההזרעות הן בזבוז זמן.. והפריות הן ממש לא נוראיות כ"כ כמו שחושבים.
    בכל מקרה המטרה מקדשת את האמצעים!
    בהצלחה!
  • ??.. ?? ???? ???? ????..
    ?? ?? ????? ???????, ???? ?????? ???? ???????..?
    ??? ???? ???? ???????
    ???? ?? ??????? ????? ??? ???????
  • כן.. אי אפשר לדעת איתו..
    מה את אומרת מנסיונך, כדאי להמשיך איתו להפריות..?
    הוא משתף יותר בתהליך?
    נותן את האפשרות לבחור כמה להחזיר?
  • תראי.. אני מאוד הסתדרתי איתו עד עכשיו..
    הוא לא מסביר יותר מדי - אבל גם לא נזקקתי לזה.. נעזרתי באינטרנט ובחברות, לא הרגשתי שחסר לי מידע.
    לגבי החזרות -במקרה שלי - בהחלט "שידרנו" באותו ראש.
    אחרי השאיבה הראשונה הוא החזיר לי 2 עוברים, ואח"כ את ה-2 מוקפאים שנותרו.
    לפני השאיבה השניה - מאוד רציתי שנסכם על החזרה של שלושה עוברים - והוא הסכים איתי מיד. מההחזרה הזאת נקלט הריון של עובר אחד, שלצערי לא שרד בהמשך.
    אני יודעת שיש לי עוד 3 עוברים מוקפאים - ככה שההחזרה הבאה תהיה של שלושתם בכל מקרה.

אני כולי תקווה שהטיפול הזה יצליח! אבל, במידה ולא-אני בהחלט חושבת שאחליף רופא ואעבור לפרטי, משנה מקום משנה מזל..
  • שיהיה לך בהצלחה מאמי! ושלא תצטרכי לקבל עוד החלטות בנושא!
    הייתי אצלו עכשיו, הגשנו טפסים לועדה ובחול המועד בעזרת השם אתחיל טיפול, בינתיים אשתה גלולות..
    הוא הסביר לי שהוא עושה רק בפרטי באסותא, אז בחרתי פרטי..
    הבנתי שבציבורי אני עושה פשוט אצל מי שפנוי..
    וההבדל הוא 800 ש״ח ואני שומעת על הרבה בנות שמתייאשות מציבורי ועוברות לפרטי, אז אמרתי שאלך ישר לפרטי..
    הוא נתן לי עכשיו הפניה לבדיקות דם כי צילום רחם כבר עשיתי.. הבנתי שבאסותא יש רשימה משלהם..
    איפה את עשית?
    יש עוד משהו שאני צריכה לדעת?
  • אני עשיתי איתו באסותא דרך הקופה - למה פרטי??
    אני במכבי - כנראה שיש לו הסדר אחר איתם
    מעניין אם הוא מתנהל אחרת בפרטי..

יאללה - צאי לדרך! שיהיה המון בהצלחה!
    שנה חדשה - טיפול חדש - והריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה