עגלות עגלות... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה... בגדול ההתלבטות היא בין הפג לבייבי ג'וגר. אנחנו זוג סטודנטים תפרנים שמבלים אחוז ניכר מזמנם באוטובוסים ולכן מחפשים שהעגלה תהיה קלה ונוחה, קיפול מהיר ופשוט, לא מסורבלת, חזקה, והכי חשוב כמובן-שתהיה בטיחותית. בנוסף, משיקולי עלות מול תועלת ומקום אחסון חשבנו לוותר על אמבטיה ולהסתפק בטיולון שמגיע לשכיבה מלאה או כמעט מלאה.. מה אתן אומרות? מה כדאי? מה לא כדאי? למישהי יש המלצות או אזהרות לגבי שתי העגלות שציינתי? פתוחה לשמוע גם הצעות נוספות כמובן... ובהזדמנות זו- שתהיה לכולנו שנה טובה ופוריה! שנה של אהבה ושמחה! לידה קלה לכל ההריוניות קליטה מהירה למעוניינות ונחת מהילדים לאמהות!
9 תגובות
עמוד 1
  • ...
  • אין לי מושג לגבי הג'וגר, אבל הפג (בוק פלוס, כן?) מדהימה! כל מי שאני יודעת שיש לה אותה, ממש ממש מרוצה.

אני דווקא סגרתי על ד"ר בייבי הפי בלו, שנראתה לי גם סבבה (גם מבחינת המחיר... בכל זאת, ילד שלישי וכאלה - לא בא לי להשקיע מליון שקל בעגלה כשאני יודעת שזו הלידה האחרונה
  • תודה צוצית!! את יודעת אם היא מתאימה לשימוש מגיל 0 גם בלי אמבטיה?
  • היי
    אני גם דיי נעולה על הפג בוק פלוס
    רק מחכה שהזמן עוד קצת יעבור ואקנה אותה כבר
  • גם אני!!!!!!!!

טולי חתולי
  • במיוחד שאתם ניידים באוטובוסים וכאלה חייב נוחות ולא מסורבל
    הבייבי ג׳וגר כולם אומרים נוחה ולא מסורבלת
    אני בהתחלה סגרתי את הפג בוק פלוס אבל תופסת לי חצי פגא׳ג באוטו והאוטו שלי לא קטן , אבל בהתחשב בעוד ציוד של כל המשפחה ( יש לי עוד 2 ילדים ) אז מיותר הגודל
    אז בסוף הלכתי על הפג איזי דרייב הקיפול שלה קטן יותר ותופס פחות מקום ( אם אני מרוצה אדע בקרוב )
    ואמבטיה אצלי זה תמיד היה הנוחות של הילד , אז לא יודעת אם הייתי מסתדרת בלי !
    אביבית
  • תראי אני קניתי את הבוק פלוס, הקיפול קל ופשוט, היא קלה, ואחרי שהעגלה מקופלת את יכולה לקחת אותה ביד אחת עם הגלגלים, זה כיף.
    מצד שני, הבוק פלוס ללא חבילת לידה עולה 5200 ש"ח, היא יקרה. בתוך חבילת לידה היא עולה בסביבות ה-4000 ש"ח. שיקולים שלכם.

עכשיו...הפג, מגיעה סט ללא כל אפשרות לפרק - שילדה, טיולון (נשכב ל-180 מעלות מתאים מגיל 0), אמבטיה, סלקל ותיק, אין שום אופציה לא לקחת את אחד הדברים האלה! ככה מגיע מהיצרן בחו"ל!
  • גם אני חושבת שהבוק פלוס מעולה לי יש את העגלה של פליקו P3 מההריונות הקודמים אך היא כבר שבורה ולכן אני שוקלת להזמין את הבוק פלוס . נשארה לי אמבטיה שהיתה בשימוש 4 חודשים ולכן מקווה שאני אקנה רק את העגלה בלי האמבטיה

• לי יש את ה-bee של בוגבו. מאוד מרוצה ממנה.. היא קלה, לא ענקית, נכנסת לכל מקום ומתקפלת בקלות והכי חשוב היא טיולון לכל דבר.
    (בשלושת החודשים הראשונים יש לה שק שינה כזה שעוטף את הילד ומשמש מעין אמבטיה ואח"כ הוא מתקפל ולא תופס מקום והולך לאחסון).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה