הורמונים או חרדה כללית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נשואה טרייה [יחסית] סה"כ מדצמבר 2012...
    שמתי לב על עצמי שבעברי כאשר היתי רווקה [לפני שהיתי מחוייבת לשכר דירה,
    הוצאות שוטפות של בית, קניות חשבונות וכד'].
    היתי מבזבזת המון כסף , באמת קונה בלי הכרה מה שנקרא.
    אשכרה נהנת מהמשכורת שלי.
    קונה קוסמטיקה בגדים נעליים ומפנקת את עצמי מפצה את עצמי על הימי עבודה הארוכים והנוראיים.

מאז שהתחתנתי אני ממש מרגישה עבד.
    באמת עבד , משועבדת לבית, לקורת גג שהיא אפילו לא שייכת לי.
    כל המשכורות שלי ושל בעלי הולכות על הוצאות הדירה ,
    שכר דירה, חשבונות, קניות פלאפונים כבלים אינטרנט ומה לא.
    אנחנו בקושי יוצאים לבלות בגלל שאני בהריון אין לי חשק ואני גם קצת מוגבלת\
    מבחינת מקומות שאני יכולה ללכת ודברים שאני יכולה לעשות בכל זאת חודש שביעי+...

ז"א אנחנו חיים ברמת חיים בסך הכל בסדר, יש לנו דירה נחמדה עם חצר , רכב אחד., מקרר מלא ברוך השם.

בכל זאת ,אני מרגישה שבזמן האחרון יש לי מאין חרדה כלכלית כזאת..
    אני כבר לא מעיזה לדבר לצערי הרב על מתקדמות בחיים לכיוון רכישת דירה או שדרוג הרכב לדגם חדש יותר.

אני ממש בפחד איך נסתדר כשתגיע הילדה.
    אני קוראת פה הרבה, ומתעניינת לא מעט ונגלה שהסכומים שהגן עולה הם פשוט מטורפים [מעבר להוצאות השוטפות של הטיטולים , מטרנה, ביגוד לתינוק וכל אלה].

אני רוצה לשאול באמת ובתמים איך אתן מסתדרות?....
    אני יודעת שאומרים שכל ילד מביא את המזל שלו
    וצריך להאמין שיהיה בסדר, ויהיה טוב ושהשם יתברך ישלח .

אבל בכל זאת, חזרה למציאות...זה ממש חרדה שהתפתחה אצלי בחודש האחרון .

4 תגובות
עמוד 1
  • באופן כללי- המצב בארץ לא קל, שוחקים אותנו במיסים השונים ובעלויות הגבוהות עד כדי טירוף של כל דבר החל ממזון, ביגוד שהם הכרח וכלה במותרות השונות... ומאוד קשה לחסוך כסף כזוג צעיר ולהתקדם במדינה שלנו

• ככל שהמשפחה מתרחבת ההוצאות עולות...וזה לא יגמר עד שנזכה בלוטו...אבל ברגע שמגיע האוצר האמיתי מרגישים אולי ״שרצים אחרי הזנב״ שלא גומרים את החודש אבל לא מרגישים ״עבד״ כי יש מטרה אמיתית. אני יודעת שכל מה שאני חוסכת מעצמי ומקצצת הולך למטרת גידול הצאצא שלי שיהיה שבע ומאושר אני לא צריכה יותר מזה.
  • אני גם מזדהה מאד, יש פעמים שאני תופסת את עצמי ושואלת איך לעזאזל נסתדר ומה יהיה... אבל, אני מרגישה שיש קטע כזה, במיוחד בלידה ראשונה, שקונים המון דברים יקרים ומיותרים... התחלנו עכשיו להתארגן ולחשוב מה קונים ומתי ואיפה וכו' וראינו שבהמון דברים אפשר לחסוך, בלי שלילד שלנו יחסר שום דבר!! או עוד דוגמא- בגדי הריון.... על התוית עם השם רמילי משלמים הרבה.. הצלחתי לשרוד עד כה (חודש שמיני) בלי לקנות אפילו בגד הריון אחד(!) קצת אלתורים, קצת שמלות, קצת חולצות עם מקום לבטן, ואפשר להסתדר. אני בטוחה שכשיגיע הילד נראה את הדברים קצת אחרת, נכנס לפרופורציות.. קצת חיסכון והרבה תפילות והכל יהיה בסדר!
  • "לקונן" וואוו איזה מילה עוצמתית.
    כן אני מניחה שאת צודקת....
    אני רק מקווה שיהיה בסדר אני לא יודעת מה זו החרדה הזו שתקפה אותי.
    ככל שהילדה מתקרבת אני נכנסת ללחץ גם פיזי וגם נפשי
    מקווה שיהיה בסדר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה