היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אפילו קשה לי לרשום את זה...פתאום אני מרגישה שאני פחות אוהבת אץ העובר וזה ממש מוזר לי ..כל ערב הייתי מורחת קרם בבטן מלטפת ושרה לו ולפני השינה משמיעה מוזיקה עם אוסניות על הבען. ופתאום מאתמול שנשקלתתי מרגישה רע עם זה שעליתי ככה...אני יודעת שזה טיפשי לחשוב ככה ולא מבינה מאיפה זה בא לי אבל מלחיץ אותי לחשוב שפתאום בגלל שהוא גרם לי להשמין אני לא יאה אותו...אפילו אתמול בלילה התחלתי להרגיש דיגדוגים ןבמקום שזה ירגש אותי זה עיצבן אותי ולא הבנתי מה זה. .ההורמונים האלה משגעים אותי !!! אןלי סוף סוף אני מעכלת שאני עומדת להיות אמא וכל השוק יוצא החוצה ומתבטא ב"שנאה". הרגשה מוזרה ואני יודעת שהיא לא נכונה כי הרי ברור שאני אוהבת ויאהב את מה שיצרתי בעצמי.
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
13 תגובות
עמוד 1
מאמי אל תלחצי... תזכרי שאת מפוצצת בהורמונים וזה ממש הגיוני שיהיו מצבי רוח. חוצמזה, להפוך לאמא זה לא דבר של מה בכך, וטבעי שזה יעלה המון תחושות שונות, לא כולן אושר צרוף, גם מתח ולחץ... חשוב שתאהבי את הגוף שלך ותשמחי בו, הריון זה דבר יפה... והכל ירד אח"כ.. אני בטוחה שזה יעבור עוד מעט, אבל בלי קשר, אל תקחי קשה כל כך את העליה במשקל, הרי אם לא היית עולה בטח היית דואגת, זה אומר שהגוף שלך מספק לעובר את כל צרכו והוא גדל וזה מצוין!
זה בסדר ואפילו יותר!!!!!!!!!!!!
כל מה שאת מרגישה הוא בסדר, ונראה מי תעז לשפוט אותך [
נשמע לי טבעי לגמרי גם אני לפעמים ביני לבין עצמי שואלת אם אני מוכנה... זה מלחיץ אני בטוחה שיעבור!
זה הורמונים זה פחדים והרבה התרגשות אני חיכיתי להריון כל כך הרבה זמן וכשהייתי סוף סוף בהריון עלו לי לא פעם תהיות - האם אני אוהב אותו? ומה אם אני לא?? ומה אם חיכיתי כל כך ובכלל אני לא ארצה אותו? והאמת שזו פעם ראשונה שאני מוציאה את זה החוצה כי פשוט התביישתי על שעלו בי מחשבות כאלו בכלל אבל היום שברוך השם אני אחרי הלידה - אין כמו האהבה הזו של אמא לילד בעולם כולו - אין עוד ניסים שכאלו
ואגב יקירתי... לא הוא גרם לך להשמין, הוא לא בחר לבוא לעולם...הבחירה היתה שלנו להביא אותם ולא נכון לומר שזה בגללו... ובלי קשר 6 קג זה כלום, את בחודש חמישי, העובר גדל, יש הצטברויות נוזלים בגוף- בטח בחום הזה, נפח הדם גדל, הרחם גדל - הרוב זה משקל שהוא לא שומן בכלל ויורד מהר מאוד אחרי הלידה וגם אם תעלי קצת - זה לא סוף העולם ולא כזה נורא לאור המתנה שאת מקבלת, ואחרי ההריון אפשר להוריד את הכל
כל הרגשות והתחושות שלנו במהלך ההריון הם בסדר גמור ומי שאין לו רחם לא רשאי להביע דעה! (הגברים) אנחנו הורמונליות ומותר לנו לחשוב מה שאנחנו רוצות לי יש חלומות הזויים כל הזמן............. וגם אני עליתי הרבה ואנחנו יחד באותו שבוע קחי בקלות את המשקל בטוחה שתדאגי להוריד אותו אחר כך כולנו....... תחשבי על האוצר הפועם בתוכך ברוך השם וזה בטח יעבור לך גם ככה אוטוטו ויכנסו רגשות ותחושות אחרות ממש מפחיד להיות אמא! אבל קטן עלינו מותק......
לזה קוראים הורמונים הולכים אל הלא נודע !!! וכמו שכתוב אצלך בחתימה ... בסוף הדרך עוד תהייה מאושר אביבית
הורמונים...
ומה תגידי על זה שאני שונאתתתתתת את הבטן שלי!! אני לא נותנת לבעלי לראות אותי ערומה בשום מצב! הציצי נפל, הבטן גדלה ואין לי בכלל מושג מה מצבי בין הרגליים לפי כמות היער שם
לגיטימי.. כשהוא ייצא אני מבטיחה לך שתתאהבי כל כך חזק שפשוט תזכרי בפוסט הזה ותצחקי
טליה
ליעד אתה התכשיט של אימו'ש..
כמו שענו לך
חמודות !! תודה אין עליכן גאון מי שהמציא את הפורום הזה רק אתן מבינות את כל המצבים פה של כולנו רק לכן אפשר לחפור ולא תתעצבנו פשוט תבינו ותנסו לעזור תמיד מרגשות ומעלות חיוך ! כל הכבוד תודה
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
חמודות !! תודה אין עליכן גאון מי שהמציא את הפורום הזה רק אתן מבינות את כל המצבים פה של כולנו רק לכן אפשר לחפור ולא תתעצבנו פשוט תבינו ותנסו לעזור תמיד מרגשות ומעלות חיוך ! כל הכבוד תודה